arbeta med rätt agent

Om du funderar på att köpa fastigheter förvaltningsfastigheter, är det viktigt att du arbetar med en agent som kan hjälpa dig att fatta rätt beslut. En av de största misstagen en första-gången investerare kan göra är att arbeta med en fastighetsmäklare som behandlar främst i bostäder försäljning och inköp. Försäljningen av fastigheter förvaltningsfastigheter är bara inte samma sak som att sälja ett hem, även om det verkar liknande på ytan. Du behöver någon som förstår att investera från grunden, och inte någon som just börjat plaska i denna försäljning också.

Det kan tyckas vara en tröstande tanke som du och din fastighetsmäklare lär allt tillsammans när du går, men det är faktiskt det snabbaste sättet att börja förlora pengar direkt. Trots allt, om du är ny på fastigheter att investera och din agent är ny på fastigheter att investera, vilket en av er kommer att märka att ordalydelsen i avtalet gynnar säljaren mer än köparen? Vem av er kommer att kunna erkänna att de diskuterade procentsatser är faktiskt inte bidrar till vinsten? Du måste avstå från varma, luddiga känslor som orsakas av att arbeta med en grön agent och välj fastighetsmäklaren som vet det bästa sättet att ge dig vinst.

När du väljer en bra agent, kan du räkna med även på honom eller henne för att vara en mentor under hela processen. Om din agent har många års erfarenhet med investeringar i fast egendom, då kan du ställa frågor om fastighetsförvaltning och vara en hyresvärd innan du faktiskt ta steget, och det kommer att ge dig ett försprång på ditt nya jobb efter tidningarna undertecknades vid stängning . Du kan också få några tips och tricks om hur du leasing priserna, underhålla fastigheter för minst summa pengar möjligt, och hur man hittar rätt hyresgäster för ditt hem.

I slutändan kommer du bli mycket lyckligare med din erfaren fastighetsmäklare, även om du är ledsen för att lämna bakom din vän, den helt nya fastighetsmäklaren. I det ögonblick du börjar att se vinster på de egenskaper som du har köpt, kommer du att inse hur klokt det är att jobba med erfarenhet och inte med vänner. Det är ett svårt beslut att fatta i början, men det slutliga resultatet kommer alltid att bevisa för er visdom dina handlingar.