hålla ditt hem konkurrenskraftigt

I en idealisk värld skulle ditt hem säljer samma vecka som det är noterat på den lokala fastighetsmarknaden, men det är inte en perfekt värld. Frågan är, “hur ska jag se till att mitt hem är konkurrenskraftiga?” Det finns några grundläggande saker som man behöver göra för att se deras hem märks först, blir visade först, och logiskt, säljer först. Dessa saker är en kombination av att stärka hemmen curbvädjan och interiör detalj, plus några genomtänkta detaljer som gör tittarupplevelsen roligare för potentiella köpare.

Först av allt, ta en titt ett ditt hem utsida. Nu jämför det med bilder av andra börsnoterade hem från samma område. Vilket hem skulle du vill titta på först strängt på en visuell basis? Om det inte är ditt hem, har du en del arbete att göra. Det är svårt att titta på ditt hem med en fristående öga, men det är nödvändigt. Avsätta de år av goda minnen och försöka “vara köparen,” notera alla små detaljer som måste fastställa eller en kosmetisk touch upp och få dem gjort.

Vänd sedan din uppmärksamhet till insidan. De flesta hem är lite för rörigt för att visa upp detaljerna i ett hem inredning. Detta är inte att säga att ett hem är rörigt, det är bara “levde i.” Försök att minimalize mängden möbler och “saker” i ditt hem. Om det behövs, ta bort vissa saker och sätta dem i lager. Du kommer att vara på väg snart ändå, varför inte få ett försprång på det? Den mer “öppen” ditt hem känns, desto bättre för visning. Kom ihåg att rensa bort alla diskar och rengör garderober. Köpare är nyfikna och kommer att öppna alla garderober, skåp och skåp för att säkerställa att det finns tillräckligt med utrymme för sina saker. Skulle inte du?

Slutligen, se till att ditt hem är välkomnande när människor kommer att visa det. Håll temperaturen varmt om det är kallt ute, och sval när det är varmt. Det kommer sannolikt att bli nödvändigt att rengöra hemmet dagligen för att behålla sin orörda skick. Dessutom kan små saker som trevliga dofter hjälpa människor att känna sig mer hemma, är kanel eller choklad kakor chip tröstande mycket lukter. Men om du använder dessa, se till att det finns vissa snacks som tittare kan få nibbly!