hur man väljer rätt verkliga temat egendom blogg

Den bästa fastigheter blogg tema är oftast inte den dyraste. Låt dig inte luras av säljare som lovar stora avkastning på investeringar för inget arbete från dig. Det är inte sant. Du kan säkert vara framgångsrik som en fastighetsmäklare med bloggande och sociala medier, men det kräver arbete och ansträngning, och en mycket solid tema som följer enkla principer för god design.

involverar

Bloggens design måste underlätta kundens önskan att interagera med din blogg. Din blogg är ditt hus och sociala medier och sociala nätverk är bara trottoarer och dörrar. Ditt tema måste placera ett stort fokus på listor. Både köpare och säljare lika är otroligt dras till listor. Men de behöver sätt att interagera med dessa listor. Köpare behöver varje enskilt barn enkelt schemalägga en visning – direkt från din blogg och inte från en MLS tjänsten. Säljare behöver ett sätt att kontakta dig för att få sitt eget hus listade på din webbplats också. Känn dig fri att använda det exakta språket.

fokuserade

Om du är en bra fastighetsmäklare, du vet vikten av ren design. Kind du behöver idrotten en blogg som är ofokuserad och rörig? Fokus på teman som har en grundfärg, som har gott om tomt utrymme.

föränderlig

Som någon som regelbundet underhåller och tweaks bloggar för en levande, jag vet hur svårt det kan vara att ändra en fastighets blogg som har eller har tagits fram av en förment fastighetsbolag webbutveckling företag. Om det tar flera “ändringsbegäran” för att göra en enkel förändring av navigation eller sidofältet, är det inte värt det. Hellre än att gå med ett stort företag som stämplar ut fastigheter “teman” bloggar för 1000-tals dollar, prova att gå med en riktigt enkel tema som Agentpress eller avhandling.

Skrivet av Tia Peterson i BizChickBlogs.com. Besök hennes blogg för att läsa mer om rekommenderade teman och plugins.