investerare efter kort försäljning kommer du missa

Även om ekonomin och fastighetsmarknaden i större Miami-Dade område har varit förvånansvärt stabil under de senaste tre svåra år för landet, det finns alltid incidenter av umbäranden och förlust för allmänheten, oavsett skäl, och i dessa fall , fastigheter faller ofta tillbaka till banken eller stanna kvar i övergången mellan ägaren och banken tills en angenäm försäljningen sker. Den första av dessa är känd som en avskärmning, medan den senare kallas en kort försäljning. Båda kan vara en absolut oslipad diamant för investeraren eller den potentiella köparen, men tricket ligger i att veta hur och var man kan hitta dessa egenskaper.

Den avskärmning är ofta svårare att anskaffa, eller hitta på någon kurs, än är det kort försäljning. Blankning presentera för nybörjare som en vanlig försäljning, med tecknet ut framför och de öppna visningar. Utmätningar är ofta på auktion krets eller inställd på att gå dit snart, och kan också hittas lättare genom ett ombud än med blotta ögat. Utmätningar är dock oftast öppna för allmänheten, så någon kunskap som du kan uppbåda om dessa fastigheter bör användas till din fördel snabbt och effektivt för att undvika förlust. Dessa typer av försäljningen flyttar ofta snabbt och tyst, vilket är anledningen till investerare så gillar att shoppa dem.

Den korta försäljning händer när en ägare fruktar en framstående förlust av hemmet, och / eller när värdet på hemmet, på grund av lågkonjunkturen, utarmning, eller oavsett orsak, är mindre än marknadsvärdet för hemmet vid varje given tidpunkt. I dessa fall, eller ofta när båda dessa faktorer samverkar, skulle banken arbetar hellre ut en möjlig överenskommelse med ägaren till den verkliga köp av hem i stället för att rycka tillbaka den och sälja den på auktion för en bråkdel av dess värde .

Det mest oroande sak om en kort försäljning är att de ofta kan ta månader, till 6 till 8 månader att vara exakt. Banken kommer att ta en hel del tid för att avgöra om det erbjudna priset är acceptabelt, men det är ofta det bästa sättet för investerare och potentiella köpare att få ägandet av fastigheter som de inte annars skulle haft råd. Båda dessa scenarier bådar gott för den förberedda köparen, och det finns många stölder som hade ute när man håller sina ögon och öron vidöppna.