ak fastigheter och samer Kuraishi guide till att köpa ett radhus

Om du inte är redo för kostnaden eller ansvar för en enda familj hem, eller om du helt enkelt inte behöver utrymme i samband med en enda familj fastighet, är ett radhus köp ett bra sätt att köpa ett hem. Radhus anses en fastighet arrangemang någonstans mellan en lägenhet och ett enfamiljshus. Du äger fastigheten och marken den ligger på, men ditt hem är fäst på ena eller båda sidorna till grannarnas hus.

På många sätt, köpa ett radhus liknar någon annan fast egendom. AK Real Estate är här för att hjälpa dig igenom denna process med vart och ett av följande steg:

Komma lånelöfte för din inteckning så att du vet vad du har råd att köpa
Att ge en fastighetsmäklare för att visa dig fastigheter inom din prisklass
Utvärdera egenskaper, med tanke på apparatens tillstånd, och viktiga faktorer om platsen som trakten kultur, skoldistrikt och brottsligheten
Välja en fastighet som uppfyller dina behov
Göra ett erbjudande på fastigheten
Efter en inspektion och bedömning görs
Att köpa fastigheten

Några saker att tänka på när man köper ett hus är som följer. Med ett radhus köp, skiljer beskrivna steg inte så mycket från att köpa en enda familj hem. Det finns dock vissa specifika tunnar du behöver vara medveten om när man köper ett radhus. Din huvudsakliga oro bör vara de grannar som är anslutna till ditt hem. Eftersom du delar en vägg, kommer du vill se till att grannarna är människor som du kan leva med.

Ofta är det största problemet i samband med ett radhus köp buller. Om möjligt, besöka någon radhus du funderar på flera punkter på alla olika tider på dagen för att få en uppfattning om huruvida det kommer att vara bullriga på något ställe. Se om du kan även spendera några timmar där eller komma på kvällen innan du gör ett erbjudande om att få en indikation om hur bullrigt det kommer att bli.

Du kommer också vill överväga andra faktorer, till exempel om du har en trädgård och hur stort det är, vilken typ av underhåll ditt hem kan kräva och andra faktorer. Ett radhus köp är stort åtagande, och på AK Fastigheter, ser vi till att du tar vår tid och göra forskningen så att du kan vara säker på att du kommer att bli nöjd med ditt nya hem.