hur man säljer ditt hem i en dålig ekonomi

Det är absolut nödvändigt att räkna ut exakt hur man säljer din bostad snabbt under en sådan dålig fastighetsmarknad. Ju snabbare du säljer, desto högre blir din vinst kommer att bli. Det är också viktigt att notera att säljstrategier i det förflutna helt enkelt inte fungerar längre. En ny strategi behövs, och den här artikeln hjälper dig att göra de första stegen.

Tappa inte pris

Först av allt, finns det ingen anledning att släppa din pris till orimliga nivåer för att sälja ditt hus snabbt. Du är mycket bättre att gå efter något knappt marknadsvärde, men inte underskred din egendom värde för mycket. Genom att annonsera under marknadsvärdet får du en massiv initial topp av varm trafik till ditt hus. Detta kommer att innebära köpare som konkurrerar med varandra, därför får du högre bud!

minimera fastighetens svaga punkter

Nu är det dags att fixa upp några skadade plattor, ojämna brädorna, fläckar vägg, trasiga elektriska kretsar etc.. Många säljare inte gör detta, vilket innebär ditt hus kommer att vara den som folk kommer ihåg. Också tänka på att ersätta alla gamla matcher mode ljus. Ta bort så mycket av dina möbler som möjligt för att ge den luftig och öppen atmosfär som är så populärt just nu. Det finns bokstavligen hundratals andra saker du kan göra för att öka ditt hem överklagande, så var kreativ!

nämner inte den finansiella krisen!

Varje seriös köpare på den aktuella marknaden vet hur desperat du är att sälja. De vet att värdet på ditt hem har fallit genom golvet, och de vet att de har fått övertaget. Det är upp till dig att vara lugn, självsäker, och inte alltför desperat i dina kontakter med dina framtidsutsikter. Försök att ge ett intryck att du har varit opåverkad av kreditkrisen, och att du “bara avlastning ett par fastigheter”.