alligatorer i Kalifornien

alligatorer i Kalifornien? fastigheter förvaltningsfastigheter tär på blivande vinsten?

Hur fick vi Alligatorer i Kalifornien? Jag ska berätta hur. Egenskaper som inte kommer att sälja äta bort på rena verkliga vinster Estate Investing. På marknaden i månader och ingen affär ännu. Månatliga betalningar, skatter, verktyg, försäkringar. Ouch! Vilken mardröm!

Robert Kiyosaki talade om alligatorer som bara fortsätter att äta och äta bort på blivande vinsten och han har rätt. Men är fastigheter investerar döda i Kalifornien? Inte på långa vägar. Hur är det med resten av landet? Den gamla “Som Kalifornien går, så går landet” rätt? Det fina med att investera i fastigheter är att det alltid finns en möjlighet att vara hade runt hörnet.

Du kanske frågar, “Ska vi satsa på samma sätt som vi gjorde när dessa samma egenskaper sålde i timmar eller dagar, inte veckor och månader?” Svaret är “ett stort fett NEJ!”

En annan fråga att överväga, “Ska vi vara mer försiktiga?” Ett rungande “Absolut!”

Nyckeln till att investera i en marknad med så många Alligatorer är att köpa rätt och köpa smart. Köp rätt och du kommer inte vara så bekymrade över försäljningen. Köp rätt och du kan flytta din fastighet till en annan investerare eller bara erbjuda det långt under marknadsvärdet till en bostad. Köparen är glada eftersom de får en hel del och du har gott om svängrum och ändå komma ut framåt. Köp smart och överväga tidpunkten. Du kanske upptäcker att Alligatorer i Kalifornien, eller någon annanstans i landet för den delen, skapar många motiverade säljare. Hitta ett sätt att lösa sina mest akuta problem som också kommer att vara meningsfullt för dig och du kommer att skapa en ström av intäkter som overfloweth.

Köp rätt och du styr affären i stället för affären kontrollerar dig. Om du har köpt för högt då alligatorerna är efter dig. Om du har gjort detta misstag så du vet det eftersom kontrollampa tecken är att dina vinster widdled bort varje månad, och det finns inget slut i sikte. Är din fastighet cash-strömmar eller kostar dig varje månad? Har du en livskraftig exitstrategi eller är du otålig som marknaden uppgångar och nedgångar? Om du svarar det senare så har du Alligatorer var du än är.

Jag har haft min andel av mardrömmar i fastigheter investerar företag och några av dem ingår alligatorer men jag kommer att säga att när du köper rätt och köpa smart, mardrömmarna försvinner och det gör Alligatorer.

ta hand och investera smart.