bygglovsärenden fastighetshandlingar viktiga att ta reda på om din fastighet

En bra idé att bekräfta rättslig konstruktion är att säkra kopior av bygglov på fastigheten innan de köper.

“Några problem med egenskaper från illegala tillägg till kod kränkningar blir ansvaret för den nya ägaren”, sade Mike Robinson, VD för Permit Place, en markanvändning, rätt och tillstånd påskynda fast.

“Många tror att bara för att priset är lågt att det är en bra affär, men många egenskaper inklusive utmätningar och nödställda fastigheter kan ha illegala tillsatser, undermåliga arbete eller kränkningar kod att den nya ägaren kan göras ansvarig för att korrigera problemet” , påstår Robinson.

Villaägare bör be säljaren eller säljarens mäklaren att undersöka fastigheten och ta reda på om det finns bygglov och intyg om beläggning utfärdas om eventuella nya tillägg.

Säljaren skall förse köparen med kopior av tillstånd som bekräftar att kvadratmeter på fastigheten passar alla befintliga tillstånd på fastigheten.

Till exempel, om fastigheten byggdes 1999 har två sovrum och ett badrum och säljaren lagt ett nytt sovrum och badrum, bör köparen kontrollera att de ursprungliga tillstånd och intyg om beläggning visa ursprungliga ytor och att tillstånd visar nya, korrekta extra kvadratmeter.

För de som ligger i Los Angeles inte bekväm med att slutföra forskningen på egen hand, ger Permit Placera en tjänst för att forska bygglov och tillhandahålla kopior av dessa tillstånd för dig eller din mäklare.

Den service till start i staden och länet av Los Angeles kostar $ 60,00 plus kostnader för kopior, ger dem som säljer fastigheter en chans att ta reda på vilka tillstånd har intyg om beläggning utfärdats på fastigheten eller att kontrollera vilka tillägg på fastigheten har varit tillåtet.

Tillstånd Place har lämnat egendom forskning för kommersiella fastigheter och bostadsfastigheter sedan 2001. För mer information, vänligen kontakta Caitlin Hallerman på 818-786-8960 eller e caitlin@permitplace.com eller gå till http://www.permitplace.com