Costa Rica Real Estate får det medan du can_

Det brukade vara så att när amerikanerna tänkte på ställen att köpa utländska fastigheter, Jungfruöarna, Bahamas, Jamaica, och kanske till Mexiko kom att tänka på. Idag, de är alla fortfarande utmärkta ställen att äga mark … om du har råd. Men om du bara nu kasta din hatt i utländska fastighetsmarknaden ringen-speciellt om du inte arbetar med en miljonär budget-Costa Rica kommer att bli ett mycket bättre köp.

Costa Rica är en utmärkt plats att investera på grund av ett antal faktorer. Här är en titt på de tre bästa:

# 3: Costa Rica ekonomi är stark. Stora företag öppnar kontor i Costa Rica, är turismen upp, och Costa Ricas export blomstrar. Det är allt, trots det faktum att de flesta människor tror fortfarande på Costa Rica som en icke-progressiv, andra världen land som några av de andra latinamerikanska länder. Föreställ dig hur intressen kommer att växa som människor lär sig hur mycket av ett ekonomiskt kraftcentrum Costa Rica verkligen är!

# 2: Costa Rica ett exceptionellt läge. Det kan likna de andra platser som jag nämnde ovan, men det är definitivt inte samma sak. Det är en tropisk atmosfär med stad och landsbygd, oöverträffad biologisk mångfald, och en regering som uppmuntrar både fastighets investeringar och företagande.

# 1: att investera i Costa Rica fastigheter bara ekonomiskt fördelaktigt. I själva verket kommer den övergripande anledningen till att Costa Rica är ett bättre köp ner till ren ekonomi. Supply är hög och efterfrågan är måttlig, så Costa Rica mark kan vara (och är) säljs till fyndpriser. Investerare kan nu köpa mark i Costa Rica för 50% till 75% mindre än vad en motsvarande inköp skulle kosta i USA eller en tropisk locale. Plus, de som investerar i Costa Rica fastigheter ser vanligtvis en betydande avkastning på investeringen på 24 månader eller mindre.

Du kommer att få mer mark (eller egendom) för dina pengar i Costa Rica. Du kommer att se större avkastning på kortare tid på Costa Rica fastigheter. Det viktigaste är dock, är att köpa smart och köpa snart. Efter allt, det är bara en tidsfråga innan obebyggd mark blir glesa och priserna skjuta i höjden. Kom ihåg: En gång i tiden, hade Mexico, Virgin Islands, Jamaica och Bahamas investeringsmöjligheter som de som för närvarande finns i Costa Rica. Nu du skulle betala ut den “wazoo” att äga egendom där!

av David Løvendahl, utveckla paradis tm