Florida för din nästa semester

En av de mest populära destinationerna är Orlando. Hem för Walt Disney World, omfattar denna plats många olika parker individuella tema: Magic Kingdom, Epcot, MGM Studios, Animal Kingdom, Blizzard Beach och Typhoon Lagoon. De var utrustade med en magisk destination fylld med Disneyfigurer, fantasi och massor av kul! Också ligger i Orlando är Universal Studios och Islands of Adventure. Båda ägs av Universal Studios dessa temaparker föra magin i filmer och specialeffekter till liv.

Anheuser-Busch äger tre nöjesparker liksom. I Orlando kan du besöka Sea World med dess betoning på djur i vattnet som delfiner, sälar och den berömda Shamu, späckhuggaren. Du har chansen att komma riktigt nära och även beröra några underbara djur i havet.

Bara två timmar bort i Tampa, FL du kan besöka Busch Gardens eller Adventure Island. Busch Gardens består av två huvudsakliga funktioner, nöjen rider park och en livsmiljö för många olika typer av landdjur. Du kan se zebror, apor och alligatorer samt många större och hotade arter. Ta en tågresa genom utställningen och se dessa djur lever vardagslivet. Adventure Island är en spännande vattenpark. Tillbringa dagen med att sola på strövtåg Bayou, eller på de virvlande diabilder i Runaway Rapids. Och äventyr asylsökande kommer att älska de spännande diabilder av Everglades och Gulf Scream.

Också ligger i Tampa, är Florida Aquarium och Lowry Park Zoo. Florida Aquarium är ett bra ställe att lära sig om undervattens sea life och se dessa varelser för dig själv. Utanför har de en rolig unge område som är ett bra ställe att svalka en varm sommardag. The Lowry Park Zoo är en livsmiljö för många olika typer av djur. Du kan också rida en kamel eller låt dem äta ur din hand.

Det finns många mindre attraktioner i hela många stora städer i Florida. Om du letar efter den perfekta semestern, Florida är en fantastisk plats att besöka. Det finns massor av nöjesparker, stränder och fantastiska äventyr vatten väntar på dig här!