hitta billiga bostäder och fastigheter till salu – rabatterade bostäder

I allmänhet avskärmning är enkel. När du ser ett hem auktion på verandan, en skara nervösa bostadsköpare, några minuter för att se objektet och budgivningen på fastigheten inleds. Detta är hur de flesta hem i avskärmning säljs.

Men det är sällan hur några smarta människor och investerare köper de hundratals fastigheter och hus varje år och göra vinster i att köpa och sälja ett hem. Mycket tid du passerar bara skylten, “bostäder till salu”.

Varje år Banker över hela landet vill lasta svåra att sälja fastigheter i bulk, dvs “avskärmad bank hem”, eftersom husen är i de mest krisdrabbade delarna av landet. De vet att någon kommer att köpa den här hemma, men till ett pris som rock bottom. Ibland dessa hus är ännu billigare än “bostäder till salu av ägaren”. Det kan vara HUD hem, husbil även det kan vara lyx eller historiska hem.

Här är hur denna fastighets sak arbete Under den första veckan Någon äger ett hus, I den andra veckan du har ett hus, om du har ett jobb, I den tredje veckan du sätter en skylt, “till hus ska säljas”, eftersom du vill ha någon i det huset. Denna fastighet tecken relaterar just till den där killen som är på väg hem och han kan säga, “Wow, 900 ner, 500 i månaden. Det är billigare än mitt hem hyra. ‘”

Om du äger fler än en billig egendom, kan du sälja i lösvikt till fastighetsinvesterare. Någon gång House erbjudanden är för bra för att vara sant i utmätningar. Så när du tar tag fastighetsaffär du vet “människor vill äga ett hem” och du kan sälja den fred av fastigheter till dem. Utmaningen är, hur dessa husägaren familjer tycker om att hem köp två år från nu, tre år från och med nu? Är de fortfarande råd att köpa sina hem inteckning? Så många som 30 procent av Villaägare avveckla förlora sina hem, eftersom de inte kan hålla jämna steg med de hus betalningar eller kan inte hantera reparationer av deras hem.

Vissa fastighetsägare är bättre att hyra sina hus, när de inte kan ha råd med egna hem. Bara på grund av två grundläggande amerikanska fakta, hem ägande och kapitalism, kan du bli en verklig förmögen man genom fastighetsmäklare.

Nu hoppas jag att du kan köpa billiga bostäder i fastigheter utmätningar eller i offentliga auktioner och sätta skylten “Till salu”.