hur kunde du misslyckas när flippa fastigheter

Det finns många faktorer gör du förlorar pengar, följande är de några huvudorsaker.

stöter bedrägerier
Vända fastigheter är attraktivt, eftersom det kommer att föra simfötter en hel del vinst. Men likaså, det finns många skojare i denna process. Den fuskare kommer att sammanställa en mängd olika berättelser för att få din tro, då diddle du är en stor summa pengar.

fastighetspriserna sjunka
Även fastigheter anses allmänt “bara öka i värde,” marknader inte fluktuerar ibland. Fastigheter köpare i det första decenniet av det tjugoförsta århundradet körde fastighetspriserna till en konstlat hög topp innan priserna receded – dramatiskt på vissa områden – till sina realistiska värden. Köpare som köpt bostäder på de uppblåsta värden förlorade pengar.

kan inte få tillbaka din investering genom försäljning
Vissa köpare köper ett hem med avsikt att “flippa det,” eller fixa upp den för vidareförsäljning till ett högre pris. Vissa köpare betalar ett alltför högt pris för det ursprungliga köpet av hemmet, medan andra investerar för mycket tid eller pengar för att öka hemmets upplevda värde. I båda dessa fall, tar investeraren ofta en förlust eftersom han inte kan sälja huset för ett belopp som är lika med eller större än det belopp som han har investerat.

uthyrning frågor
Vissa fastigheter köpare köper ett hem med avsikt att hyra ut den för lägga