information om vissa av nackdelarna med att hyra

Vissa människor tycker om att hyra medan andra hellre vill köpa en bostad. Medan det finns en debatt om vilken som är bättre, är det sant att båda har sina fördelar och nackdelar med varje. Ta reda på vad de nackdelar det finns att hyra.

Den första nackdelen, för vissa, inte är att ha förmågan att göra stora förändringar. Vissa platser du inte får ens ändra färgen på färgen på väggarna. Vissa vill kunna pryda sin plats och anpassa den. Som hyresgäst är mycket svårare att göra.

För vissa människor, det finns regler som måste följas som du helst inte vill ha att göra med. Som ett hem ägare för det mesta, kan du göra vad du vill i ditt ställe. Som hyresgäst måste du respektera buller oro, sällskapsdjur frågor, och andra saker. Stundom du ens begränsad till hur många gäster man kan ha över.

Som hyresgäst får du inte vissa skattefördelar som köpare få. Detta innebär att en del av de pengar du betalar i skatt skulle ha spenderats på en inteckning i stället baserat på hur det nuvarande skattesystemet fungerar.

Du är inte investerar i något som en hyresgäst. Även huspriserna kan fluktuera och du förlorar pengar i ränta, i slutet av månaden en del av de pengarna som du spenderar på ditt hem, så får du hålla i det långa loppet. När hyresgästen när pengarna används, är det borta för alltid.

I vissa hyra situationer, som att leva i en lägenhet, måste du ta itu med mycket nära grannar. Detta kan innebära att din sömn kan ske med höga ljud och musik när du hellre vill ha det tyst.

I det långa loppet, är dina hyresinbetalningar kommer att gå upp. Medan det finns vissa saker som en köpare som får dyrare, det är ett faktum att hyra över ett decennium kommer att gå upp mycket mer än vad ett hem ägare betalar.