LEED hem blir allt mer populärt i hela landet

Med fler människor som vill ta en aktiv roll i “gå grönt”, finns ett växande intresse för begreppet LEED hem. Denna rikstäckande grön byggnad programmet kan tillämpas på någon struktur, från företagens byggnader till privata bostäder. Det är en mycket exakt certifieringssystem som gör ett hem för att kvalificera sig som en grön struktur, och det kan bli en dyr strävan. För många kan den initiala kostnaden vara avskräckande, men för alla som bryr sig om miljön, det är ett litet pris att betala för att göra världen till en bättre plats.

Förstå de långsiktiga fördelarna av en LEED hem uppmuntrar många Floridians att ta steget och gå grönt. I själva verket har Miami legat i topp 50 städer i landet för LEED strukturer i flera år. Det förväntas att under de närmaste åren gröna hem, som hybridbilar, kommer att bli vanligare. Som popularitet stiger, till initiala kostnader gå grönt kommer att gå ner, så att fler människor kan njuta av fördelarna med att bo på detta sätt. För att bli certifierad måste ett hem uppfylla många kriterier och betygsatt av en professionell inom LEED branschen. De kommer att se till att hemmet kommer att verka under vissa riktlinjer innan de kan anse det en grön hem.

Några av de egenskaper som krävs för att bli en LEED hem är vatten, energieffektivitet, innemiljö kvalitet och innovation i design. Det är också viktigt att hemmet uppfyller vissa hållbarhetskrav, vilket betyder att den är byggd på mark som redan har utvecklats och inte påverkar miljön på ett negativt sätt. Going green är något som människor över hela landet överväger, och Sunshine State är i spetsen för rörelsen att gå grönt. Med så mycket utrymme för solenergi, är det inte konstigt Miami och Fort Lauderdale fortsätta att se fler människor väljer att bygga LEED hem.

Fördelarna med ett grönt hem är många. För många människor, är det faktum att de gör en positiv inverkan på miljön incitament nog, men det är trevligt att tänka på andra saker som man kan njuta av med en LEED hem. Lägre energikostnader, minskad risk för vissa toxiner och förbättrad andrahandsvärde är några av fördelarna. Det är inte konstigt att så många människor försöker att gå grönt i alla områden i livet. Från återvinning att leva grönt, kan du spara pengar och ha ett rent samvete på samma gång.