Mumbai fastigheter – presentera nya möjligheter

Mumbai är den mest önskad stad för att köpa, sälja eller hyra en fastighet i Indien. En myllrande storstad, har bevittnat en spirande efterfrågan på och utbudet av fastigheter under de senaste åren. Det är allmänt erkänt världen över som ett IT-och ITES nav. Detta har resulterat i höga fastighetspriserna i Mumbai som nu är jämförbara med priserna i städer som London, New York och Tokyo.

Platser i Mumbai som Worli, Bandra-Kurla Complex (BKC) och Lower Parel har sett ökad efterfrågan i Grade-A kontorsbyggnader. Andheri East och Nariman Point har även bevittnat det stora antalet beläggning under de senaste månaderna cirka 90-95 procent. Det har skett en ökning med cirka 15-35 procent i värden för kommersiella fastigheter och cirka 40 procent i Mumbai bostadsfastigheter.

Malabar Hill, Breach Candy och Altamount Road fortsätter att vara Mumbais gyllene triangel. Bostadsfastigheter i dessa områden säljer i intervallet Rs 30.000 till 50.000 per kvm ft Med Mumbai fastighetsutvecklare främjar spretigt townships, gallerior, parker programvara och kontorskomplex i hela staden, har platser som Dharavi sett en kraftig ökning i sina fastighetspriser . En en-sovrum-hall-kök (BHK) hus i den överbelastade genom gränderna i Dharavi är att hämta till samma priser som i Kandivli eller Borvli. Överraskande, en 225 m² hus, skulle i området kommer till ett högt pris av Rs 9 lakh. Den största mottagaren av infrastrukturella utvecklingen har varit de östra förorterna i Navi Mumbai, inklusive områden som Kharghar, Airoli, CBD Belapur och Sanpada som förblir livskraftiga satsningsområden. Priser i Navi Mumbai intervallet mellan Rs.3000 till Rs.5000 per kvm ft

Mumbai är modets huvudstad träffas av detaljhandeln surr också. Med öppnandet av slutkundsmarknaden, har det funnits en växande efterfrågan på Mumbai Fastigheter i detaljhandeln. De butiker och gallerior antingen ägs av någon koncern eller leasas för saftiga priser eftersom efterfrågan är mycket hög. För att ta reda mer om Mumbai egendom och fastigheter.