nytta av 401k i fastighetsinvesteringar

De flesta människor anser 401k som sin “pensionering investeringar” verktyg. Den allmänna idén om 401K är att det är ett engångsbelopp gallrat för pensionering ändamål. Mycket få människor vet att 401K kan vara en stor källa för fastigheter att investera. Innovativa fastighetsinvesterare har räknat ut att 401K, och fastighetsinvesteringar har ett hjärtligt givande relation. 401K och fastighetsinvesteringar har flera saker gemensamt.
401K lån: Det mest bekväma sättet att använda 401K som en fastighets finansiering verktyg är att ansöka om ett lån mot 401K. Framgångsrika fastighetsinvesterare använder sällan sin egen fond för fastighetsinvesteringar. Du bör använda lite eller inget av din personliga belopp samtidigt som de investerar i fastigheter. Använda 401K lån i fastighetsinvesteringar är en bra satsning, eftersom efter stängning av affären, kommer du att få tillbaka beloppet. Betala av lånet inklusive ränta, utan att påverka 401K blir mycket lättare med denna metod.
Cap belopp: Du ska vara kunnig om vissa aspekter av 401K innan du använder den i fastighetsinvesteringar. Du bör vara medveten om det tak som är tillämpligt på det belopp du lånar mot 401K. Locket beloppet är vanligtvis $ 50.000, men du kan använda lånet på ett mindre belopp, förutsatt att du har tillräckligt med pengar på ditt 401K konto. En mer intressant faktum att vara medveten om är att fastigheten köpts via 401K är inte berättigade till att få eller inteckning ränteavdrag. Det finns vanligtvis inga skattemässiga fördelar när du använder 401K för fastighetsinvesteringar.
Sätta dina pengar i IRA eller en pension konto är också ett klokt sätt att använda 401K i fastighetsinvesteringar. Flytta dina pengar från 401K får bjuda straff, men det är värt att överväga fördelarna med fastighetsinvesteringar. Riskfaktorn är mycket mindre i 401K fastighetsinvesteringar. Medverkan av förtroende företag gör det också mycket lättare att handskas med den investerande delen.