fastigheter marknadsföring tips – youtube it_

Webben har revolutionerat området fastigheter som ingen annan nisch. Tja, kanske med undantag för online dating, men du fattar poängen. Webben har tillåtit människor att peka och klicka istället för att köra oändliga miles slösa tid och pengar på helgen. Medan de flesta människor vet att de borde marknadsföra online nu, det är ett ytterligare steg flesta misslyckas med att ta.

Videon revolutionen har redan inträffat. Vi får alla e-postmeddelanden från våra vänner om björnar faller ur träden på studsmattor och så vidare. YouTube är den största video sajt på nätet. Det är också en enorm potential välsignelse för hem säljare och, ärligt talat, bostadsköpare. Nyckeln är att förstå att det finns två stora fördelar som du verkligen inte kan få någon annanstans.

Låt oss föreställa oss att du lägger göra en video av ditt hem i förutse att sälja det på nätet. Du går ut och köpa en domän. Du bygger en liten hemsida och sätta videon upp. Hur många människor kommer att se det? INGEN! Varför? Eftersom det inte finns någon trafik som kommer till din webbplats. Tja, har YouTube redan miljontals besökare varje dag. Trafiken redan är inbyggda, så din video faktiskt kommer att ses om du lägger det på webbplatsen.

Den andra viktigaste att förstå är YouTube ägs av Google. Även Google förnekar någon korrelation, kan man knappast bli chockad att videoklipp på YouTube verkar komma upp mycket högt i sökningar på Google. Om du lägger upp en video och om titel och nyckelord som ett hem för försäljning i ditt närområde, står du en mycket god chans att visas högt upp i Googles resultat. Tänk på exponeringen! Ännu bättre är det helt gratis, så länge du har en videokamera.

Webben har öppnat ett helt nytt sätt att köpa och sälja egendom. Ge det en titt. Du kommer att bli chockad över möjligheterna.