ställa in din framgång team av fastighetsmäklare.

Du har hört talesättet “Det är inte vad du vet, men som du vet” rätt? Visst du har och på så många sätt detta säger är sant. Om jag tittar på mitt företag idag och jämföra det med vad det var redan 2001 Jag märker natt och dag skillnader. Visst har förbättrats och vi har blivit bättre på det vi gör under åren men jag tror den största förändringen har varit de människor vi gör affärer med. Den kaliber person som vi hanterar i dag är betydligt högre än tidigare år och på grund av att vi är mycket mer framgångsrika, så är våra kunder!

Att känna ditt team kan bokstavligen göra eller bryta dig, måste du vara flitiga i monteringen rätt människor att arbeta med. Nedan är en lista över personer som du kommer att vilja bygga relationer med nu och i framtiden för att lyckas som fastigheter investerare.

fastighetsmäklare
fastigheter advokater
fastigheter revisorer
fastighetsvärderare
titel företag
hem inspektörer
lokala långivare
nationella långivare
hårda pengar långivare
privata långivare
allmänna entreprenörer
specialitet entreprenörer
elektriker
rörmokare
takläggare
vvs
Drywallers
landscapers
trash dumprar
auktionsförrättare
ingenjörer
försäkringsagenter
fastighetsförvaltare
andra framgångsrika investerare / din mastermind

Vid montering av ditt team kommer du vill leta efter specifika kriterier. Några av detta kriterium är:

branschkunskap
Erfarenhet och kompetens
kommunikationsförmåga
trevlig personlighet

Ditt lag kommer att spela en stor roll i din framgång, så välj dem klokt. Oroa dig inte om du inte får det rätt första gången. Jag har gått igenom dussintals fastighetsmäklare och ännu fler entreprenörer. Efter tillräckligt med tid på detta företag kommer du att hitta din framgång team och när du tror du kommer att vara långt framme.