era dörrar och feng shui

Feng Shui är en tro på god energi, vibrafon, och tur att komma in i ens liv genom arrangemanget av vissa möbler i huset, eller användning av vissa amuletter. När följde därför tror man att få en hel del tur till hemmet och personen.

När det gäller dörrar, det finns vissa saker som en ägare bör tänka på. Bland dessa överväganden är det faktum att storleken på dörren skall vara i förhållande till storleken på huset. Detta är ett allmänt känt för alla. Men enligt feng shui, kommer huset som använder en smal dörr sakta bara ner ingången av goda vibbar och kommer att kräva mer ansträngning i den del av nybyggarna för att uppnå sina mål. Det är även rekommenderat att ägarna plats vindspel i den främre och bakre dörren till huset för att bjuda in pengar och harmoni. När det gäller färgen på dörren, bör ägaren överväga färgen på hela huset innan plocka en nyans som feng shui anser att bringa lycka.

De ovan nämnda detaljerna är bara några av de tips som rör dörrar. Det finns ännu fler tekniker i dekorera eller placera din dörr ordentligt med hjälp av feng shui. Men annat än lycka och vibrationer, är den viktigaste lärdomen i tanke feng shui arrangemanget och harmoni som det innebär för ett hem. I slutändan, efter vad feng shui säger är helt upp till ägaren av huset.