1 hus återbördande i varje 10 minuter i uk

Statistik för rådets hypotekslångivare är verkligen hemskt. Hus återtagande kurs är på uppgång under senaste många år. Denna statistik visar att det fanns mer än 40.000 repossessions under 2008. Denna siffra är högre än det var 2007, totalt 25.900. Vid utgången av 2008 totalt 219.100 bolån var i efterskott på 3 månader eller mer. Denna siffra var 166.600 vid utgången av tredje kvartalet 2008 och 127.500 i slutet av 2007. Så ökning i efterskott är också alarmerande.

Om det finns 50.000 hus repossessions under 2009 så kommer det att vara ca 1 hus återbördande efter varje 10 minuter, en alarmerande och förödande situation. Marknaden är riktigt dålig nu en dag, är bostadspriserna faller, människor är oförmögna att betala sina lån. Fler och fler människor befinner sig i efterskott.

Enligt villkoren i din inteckning avtal, äger hyresvärden eller Mortgage Company juridiskt rätt att ta ditt hus från dig om du inte kan betala tillbaka de efterskott. Om hyresgästen inte är redo att utrymma huset, kommer hyresvärden att kräva att få avhysning från domstolen, i syfte att ta besittning av fastigheten.

Erfarenhet av att vara hus återtas är oerhört smärtsamt och känslomässigt stör inte bara vuxna utan barn också. Barn möter smärtan av byta skola, att förlora sina vänner och måste börja i en ny omgivning. Relationer är störd eller ens förstöras, både familj och personlig nivå. För att undvika en sådan emotionell och kritisk situation du måste agera på ett positivt sätt, utan någon fördröjning. Du får inte låta ditt hus besittning av banken eller inteckning företag.