avgörande faktorer för att köpa off-plan egendom i Dubai

Begreppet off-plan egendom blir ett raseri i dag, AOS fastighetsmarknaden. investera i, Äòstill byggt, AO fastighet blir populär med fler och fler kunder väljer denna option att förvärva deras populära platsen. I den här artikeln, vi, Äôll diskutera avgörande faktorer som underlättar försäljning och köp av off-planen fastigheter i Dubai:

vet din byggherre

Innan du gör en fastighetsaffär, har en investerare att forska allt om den berörda fastigheten återförsäljare. Försök att hitta hans eller hennes trovärdighet i branschen, erfarenhet av att hantera tidigare projekt, business historia, allt annat som kan bidra till att utveckla förtroendet för byggherren.

Vet ramberättelsen

I Dubai, de flesta egendom utvecklingen har statligt stöd. Det betyder helt enkelt att ha mindre risker än i jämförelse med privata byggherrar.

alltid uppskatta priset på fastigheter enheter

Om utvecklaren är att erbjuda dig ett mycket billigt pris, måste du tänka två gånger om att göra affären. Det beror främst på att i de flesta fall, såsom erbjudanden resultatet till en katastrofal arrangemang. De är av sämre kvalitet och kan vara besvärande efteråt.

få deponeringsinstanserna kontouppgifter bank

För att stödja den ökande fastigheter mellanhavanden, är regeringen gör det obligatoriskt att ha spärrat konto för all off-plan egendom utvecklingen i Dubai. Kontrollera noga att se hur många banker erbjuder sådan anläggning.

olika betalningssätt

Olika utvecklare har antagit annat läge av betalningar för sin egendom. Välj det som ger dig största möjliga nytta för att betala av dina skulder.

Uppskatta utvecklingsstadium Property

Off-plan Dubai Property kan säljas i olika utvecklingsstadium. Om du arbetar i en som hasn? T tagit fart ännu, möter du den största risken eftersom konstruktionen kan bli försenad. Tänk noga på den riskfaktor i dina fastigheter mellanhavanden.

Välj lämplig plats i Dubai Property

Priset på fastigheten bestäms av dess placering. Om du väljer den främsta platsen, kan du få betala det högre priset. Så, tänk noga.