condo lägenheter längs Torontos sjöstranden

Tro det eller ej, kanske lever längs kusterna av Lake Ontario rätt i mitten av Toronto vara ett boende alternativ som är fullt möjligt under någon budget. Villa komplex och lägenheter i överflöd längs sjön 10-15 kilometer väster om den centrala kärnan, det är sjön bor inom bekvämt räckhåll från stadens larm. Här är några av de många komplexen ligger längs Lake Ontario strax väster om den stora staden.

Grenadier Landing: Ligger vid 5 Marine Parade Drive, sitter Grenadier landar bekvämt mellan de stora städerna i centrala Toronto och Etobicoke. Varje sida av denna magnifika glas muromgärdade komplex erbjuder en fantastisk utsikt, med sjön i söder och väster och magnifik utsikt över High Park och staden i norr och öster. Denna byggnad har en två våningar Grand Lobby med en fantastisk utsikt över den vackra anlagda gården. Beläget inom bekvämt räckhåll från flera av stadens mest populära vandringsleder, ingår Grenadier Landing även ett hobbyrum, en avslappnad lounge och ett träningsrum.

Waterford Residences: Ligger på Etobicoke vattnet i Lake Ontario, den Waterford Residences tillgodose ett bostadsområde tänkesätt som är inriktad på fina levande. De två tornen av bostäderna står på 16 och 18 våningar högt, med det yttre skulpterad ur sten och glas. Den fantastiska trädgårdsanläggningen runt byggnaden fungerar som ett lämpligt komplement till de inre bostäder, som presenterar nio meters takhöjd, rostfria vitvaror, samt sten och marmor efterbehandling samt taklisten lister. Privata terrasser och balkonger erbjuder fantastisk utsikt över den privata trädgårdar anlagda exteriör samt i parken och sjön.

Palace Pier: Tillhör 2045 Lakeshore Blvd. West i Etobicoke, de unika bekvämligheterna av detta 1979 utveckling inkluderar tennisbanor och en i hus restaurang. Enheter inom utveckling har allt från ett till fyra rum beroende på önskemål, med de enheter som betingar en spektakulär sjö utsikt med de största prisläge. Andra faciliteter som ingår i denna majestätiska komplexet omfattar en i huset närbutik, parkeringsservice, squashbanor, samt en pool.

Villa bor längs den västra sjön framsidan av Toronto-området innebär tillgång till alla de tjänster som staden i stort och fortfarande går i pension i slutet av dagen i ett hem med utsikt över grönområden och blå vatten.