fastigheter formel

Den mest enklaste av alla fastigheter formel är att din fastighetsinvesteringar är mindre men du får en enorm mängd i retur, med andra ord får du en enorm vinst för dig investeringar.
Först var det svårt att förstå detta enkla förfarande. Alla annonser i tidningen verkar nästan samma, en fastighetsmäklare vill sälja ett hus med en 5% handpenning och 1 procent av det faktiska priset varje månad, för ett hus med tre sovrum, försäljningspriset in $ 90.000. Den handpenning för det skulle vara $ 4500 och månadskostnaden $ 900. Nu förstår ni vad dessa annonser som faktiskt betydde?
Detta enkla förfarande förklarades för mig av en vän som sa att detta var det bästa sättet att tjäna en enorm avkastning. Dessutom är handpenning krävs inte för detta förfarande eftersom du kommer att göra ett köp på pengar!

fastigheter formel: mycket enkel

Alla är känt på det faktum att när du köper något för kontanter, kan du alltid få ett bättre pris. Säljare är alltid redo att sälja för ett lägre pris. Om det finns ett hus som säljs för $ 108.000 och du bud för ett lägre pris, cirka 95 tusen dollar, men säljaren inte accepterar ditt bud. I det här fallet, kan du alltid gå iväg och leta efter andra öppna möjligheter. Det är säkert en möjlighet som väntar just för dig!
Nu äger huset, och du tycker dekorera det på det sätt du vill och för att du sätter in extra pengar. Eftersom du spenderat lite extra inkomst, har värdet på ditt hus ökat. Nu är nästa steg mycket viktigt så läs noga!
Du kan sälja din bostad för ett högre pris än dess ursprungliga. Köparen kräver en handpenning på låt oss säga 5% och även gör utbetalningar varje månad, men du kommer att ta ut en högre ränta eftersom du inte kommer att spendera på en fastighetsmäklare för att hantera din egendom.
Nu är denna situation är till din fördel! Din köpare har köpt ett hem och har inte hyrt den. Och eftersom du debiteras en hög ränta, har du fått en hel del pengar!

Mestadels denna taktik används av en advokat lag och de kan göra det framgångsrikt. De gäller olika taktiker för att sälja sin egendom för ett högre pris.
Om den genomsnittliga avkastningen på dina pengar är 18% så du kan vila i en säng gjord av en miljon dollar under femton år från nu! Otroligt är det inte! Detta är styrkan i fastigheter formel.