gites livsstil eller affärsmöjlighet

Letar du efter en förändring i livsstil? Behöver en inkomst men vill njuta av det franska landskapet – då denna möjlighet kan vara vad du letar efter!
Otvivelaktigt Gite komplex ser ofta fantastiska på avstånd, men du måste vara realistiska om att köpa in på denna marknad. För det första är det en mycket konkurrensutsatt marknad och det andra som alla företag är det hårt arbete (särskilt i de tidiga åren). Naturligtvis finns det många framgångsrika gite företag, och du kan köpa in i denna marknad!
gite verksamheten
Kom ihåg att detta är ett företag och din strategi måste vara professionell och affärer som. Du behöver en affärsplan och det måste vara realistiskt. Om du köper in ett befintligt fritidshus affärer kontrollera bokföringen ordentligt – vad är de trender under de senaste åren? Kontrollera omsättning och vinst speciellt.
I Frankrike är det “gite säsongen” typiskt juli och augusti – en 10 veckors säsong! Utanför denna period kommer du att marknadsföra väl – troligen till utländska marknader – för att fylla ditt rum! Ofta en dyrare fritidshus komplex kommer att ha fyra eller fler uthyrningsbara enheter så att de kan maximera sina inkomster i “gite säsongen”.
Några faktorer – och detta är ingalunda fullständig – att tänka på denna konkurrensutsatta marknad:
a) Vilken är din USP? Pool och chica Gites är inte längre tillräckligt. Du måste erbjuda något extra ….. vinresor, keramik, fågelskådning. Ja, forskningen din valda område och få det att fungera för dig.
b) Är du flexibel? Istället för Varje vecka gör – skulle du överväga Starhotels d’hote, eller weekendresor under lågsäsong?
Priserna på fastigheter med Gites
Priser? Befintliga fritidshus företag kostar från 150K euro till 1 miljon + euro. Innan du köper forskning marknaden och egendom. Du behöver ta reda på hur mycket konkurrens är i området och vilka priser du kan ta ut. Internet är en utmärkt källa för den information du behöver – de regionala franska turistråd webbplatser kommer att berätta vad du vad området är liknande och sevärdheter i regionen. Var inte känslomässigt om en fastighet om detta kommer att vara din verksamhet i Frankrike.
Så vara realistisk och om du tycker om hårt arbete, kan denna livsstil bli din!