goda nyheter om utmätningar i North Carolina

Trots några dåliga siffror de senaste månaderna har utmätningar i North Carolina varit släppa ganska snabbt vilket kan vara goda nyheter för statens fastighetsmarknaden.

North Carolina har alltid varit en av de stolta stater längs Atlantkusten som lockar turister och invånare från överallt i världen tack vare sina vänliga människor och vacker miljö. Dock har utmätningar i North Carolina i stort sett varit en deprimerande påminnelse om hur dåligt resten av landet har gjort. Även om staten rankat 29 i termer av antalet utmätningar, dessa siffror innebär fortfarande tusentals nya meddelanden sänds ut varje månad.

Den goda nyheten är dock att det finns positiva tecken för statens fastighetsmarknaden. Enligt trender i fastigheter, meddelade att antalet utmätningar i North Carolina i oktober 2008 föll 20% från siffrorna för oktober 2007. Det är goda nyheter för staten och kan betyda fastighetsmarknaden har nått botten. Naturligtvis, på baksidan av den goda nyheten är en annan mörka moln. Trots minskningen av utmätningar i North Carolina, siffrorna för oktober 2008 fortfarande högre än i september 2008.

Men de flesta experter på fastigheter visa de kommande sex till tolv månaderna som en bra tid för investerare att dra nytta av utmätningar i North Carolina, eftersom priserna kommer att sjunka och att göra några stora fastigheter mycket överkomligt för alla typer av köpare och investerare med pengar att avvara .