inte vara en arbetsnarkoman

Troligtvis när du startar i ett nytt företag, särskilt i fastigheter att investera, upptäcker du att det är roligt, spännande och lönsamt. Du kan bli beroende av det. När du kör ditt eget företag, du börjar arbeta 60 timmar i veckan, även 80-timmars weeks.And helt plötsligt, du arbetar hela tiden.

Din personliga liv, din familj och ditt andliga liv skulle börja lida.
Hela anledningen till att du startade ditt företag var att uppnå ekonomisk frihet. Men snart kommer du att hitta dig själv, som jag gjorde, arbetar hela tiden. Kanske kommer du då räknas som en arbetsnarkoman och gå med min nya grupp-fastigheter anonyma.

Följande idéer kommer att hjälpa dig att ställa in ett system för just nu så du inte överdriva.

Set kontor hours.You kan lägga till din njutning om du satt kontorstid. Du kommer att upptäcka att du fokuserar bättre och åstadkomma mer när man har en begränsad mängd tid att arbeta. Om du gav dig sju dagar i veckan till jobbet, skulle du sprida förmodligen ut vad arbetet måste utföras under dessa sju dagar. Oavsett om du är en deltid eller heltid investerare, ställa dina kontorstid och behålla dem.

Varje företag har flera komponenter, speciellt att köra din egen fastigheter att investera. Ta reda på vad du gillar att göra, vad du är bra på, sedan göra dessa saker själv och anlita andra att göra saker som du inte gillar.

Kan du lära dig att byta bromsarna på din bil? Byta olja? Även klippa ditt eget hår? Du har förmodligen kunde räkna ut hur man gör dessa saker, men du inte eftersom du inte vill. Det är stressigt, det är en huvudvärk, du är inte så bra på det, och andra är bättre rustade för att göra det än du, så att du inte har något emot att betala dessa specialister.

Var försiktig när du kommer in i fastigheter att investera, du kan försöka att göra allt. Tanken på att göra alla dessa arbeten har en hel del fastighetsinvesterare tillbaka. Oavsett arbetsuppgifter orsaka huvudvärk, helt enkelt anställa andra människor att göra dem.