misstag investerare göra med att köpa utmätningar

Investerare misslyckas hela tiden när man köper utmätningar på grund av många saker. Dessa saker inkluderar tid, överväganden om kostnader eller reparationer, och vinsten de ska göra. Om du lägger märke till dessa saker då du kan ha en bättre chans att lyckas med strävan.

Investerare som inte har tid för fastigheterna de köper är de människor som misslyckas. De måste ta den tid som krävs för att rusta upp en fastighet och se till att den är i lämpligt skick för människor att röra sig i. En inspektion kommer att krävas och hemmet måste passera en inspektion eller en långivare kommer inte att ge en potentiell köpare en lån. Dessutom, ju mer tid du spenderar fastställande av platsen och gör att det ser lockande då bättre chans har du att locka en köpare.

Ett annat sätt att investerarna misslyckas med fastighetsinvesteringar är att de inte anser den vinstpotential på ett realistiskt sätt. Du måste vara realistiska. Tänk inköpspriset för den avskärmning som du ska betala. Lägg den summa pengar du tror att du kommer att spendera på reparationer när du ser en inspektionsrapport eller en bedömning. Sedan överväga det pris som du tror att du kommer att sälja hemmet för på marknaden. Skillnaden i pris du kommer att sälja huset för och kostnaden för hem och reparationer kommer att bli din vinst. Men glöm inte att kostnaderna för reservdelar och arbete som du kommer att behöva betala ut till personer som håller på att fixa upp huset också. Om du spenderar pengar på reklam då detta måste figurerat i alltför. Många investerare misslyckas eftersom de inte tycker om dessa kostnader och bara anta att de kommer att göra en massa pengar. Sen när de går att sälja hemmet till ett rimligt pris som de ser att de förlorade flera tusen dollar.

Investerare misslyckas när man köper utmätningar eftersom de inte är realistiska om projektet. De tror att de kan köpa ett hus och satte den tillbaka på marknaden nästa dag. Problemet är att en avskärmning har suttit på marknaden utan underhåll under en lång tid och det kommer att kräva massor av TLC och eventuellt reparationer. Bankerna kommer inte att reparera något innan de säljer bostäder i standard.