rent hem, enkel försäljning

Ett av de största problem som människor stöter på när de säljer sina hem är att förbereda den för försäljning. Många hem är helt enkelt platser där vi förvarar de ackumulerade skatter åren. Är du en plotter bugg, en pack-råtta? Det är OK, vi är alla i någon grad. När man förbereder ett hem för försäljning, måste vi vara medvetna om vår “saker.” Det bästa sättet att börja denna process är att ta en snabb promenad genom ditt hem. Gör en lista över allt som du inte har använt under de senaste 3 månader, 6 månader? Nu, och här är den svåra delen. Bli av med det. Verkar lite extremt? Det kanske, men saker som du inte har använt på ett halvår är inte sannolikt att få användas i framtiden. Kom ihåg att vi försöker bli av med lite saker så att folk kan se huset, inte vad som finns i det.

Det är en vanlig tankegång som bostadsköpare vill se “personlighet” av hemmen nuvarande ägare. Detta är inte sant. Köpare vill kunna se sina tillhörigheter i hemmet. De vill sätta sin personlighet i den för att se om de kunde se sig själva som bor där. En eftersläpning av dina saker kommer i vägen för dem att göra detta. Gå igenom alla rum i tur och ta bort skräp! Detta inkluderar garderober, hyllor och skåp. Också avlägsna överskott möbler om rummet verkar alltför trångt. Här är en annan viktig sak att komma ihåg, inte lägga allt det här i garaget! Köparna kommer att gå igenom garaget som alla andra rum i ditt hem. Hyr ett förvaringsutrymme om det verkligen är nödvändigt. Bortsett från att använda detta som en möjlighet att befria er från de saker som du aldrig använder.

Den minimalistiska synsätt är en bra sak att använda när du visar ditt hem. Avsaknaden av personliga tillhörigheter kommer att göra det lättare för köpare att placera sig i ditt hem. Detta kommer också att göra den rörliga processen lättare för dig. Med färre saker att packa när man flyttar dagen kommer, kan du ägna mer tid till att skapa din perfekta plats i ditt nya hem.