sälja Högre värde inte personlig touch

Det finns en genuin tanke av många hem säljare att lägga till personliga detaljer innan notering deras hem kommer att tillföra värde till hemmet. Tyvärr lägger din personlighet på denna punkt kommer bara skada säljande förmåga och värdet på hemmet om inte, av någon lyckoträff du hittar en köpare med din exakta smak. Lika trevligt som det skulle vara, det är mycket osannolikt. I själva verket, ta bort alla alltför personifierade objekt är en bättre idé. Detta tar dig ur ekvationen medan köparen tittar hemmet, vilket gör det lättare för dem att visualisera själva och sina ägodelar i hemmet.

Alltför personliga utrymmen kan göra köpare obekväma. Det finns dock ett antal saker som du kan göra för att tillföra värde och förbättra hemmets säljkraft. Om du hem har mattor sedan med dem professionellt rengöras är en bra start. Eller, om du har uppfattningen, att ersätta dem med laminat eller lövträd definitivt höja utgångspriset på property.ther stora uppgraderingar inkluderar redoing vissa områden såsom badrum och kök. Var försiktig med detta att inte spendera för mycket pengar. Ibland finns det en tendens att köpa de bästa apparater och fixturer på marknaden. Fråga dig själv: Har ditt hem behöver verkligen top of the line apparater? Hur kommer top of the line grejer att göra resten av hemmet ser? Kommer det att göra de andra rummen ser dyster?

Det sista du vill göra är att göra hemmet ett “ett rum förundran.” Ett hem är så mycket mer än ett enda rum, så inte spenderar du hela uppgradering budget på bara ett område. Sprid din förbättring dollar runt och göra uppgraderingar till hela hemmet. Det sista du vill höra från potentiella köpare är “väl i köket är trevligt, men resten av hemmet behöver arbete.”

En annan sak som du kanske vill kolla innan notering hemmet är taket. Detta är en sak som kommer att noggrant undersökas under en inspektion. Om du behöver, byta ut taket. Detta är ett bra sätt att öka värdet som nya tak med garantier är populära säljargument. Försök att se till att de grundläggande saker tas om hand. Personlig touch är inte viktigt, vad som är viktigt är säkerhetsfunktioner, strukturell integritet, och renlighet. Ju mindre en köpare har att göra med ett hem desto bättre.