spela hårt och snabbt med hemmamarknaden

Det finns en massa människor tittar mot året med viss bävan, på grund av steget i fastighetsvärden, ett stort antal utmätningar och en dyster arbetssituation. I en del, de är rätt, huspriserna sjunker fortfarande på många marknader – även de där hemmen har historiskt varit relativt stabila. För att dra nytta av rekord bottenrekord, du måste gå snabbt, få utbildade och spela tuff.

Nu är det dags att utbilda dig själv om de bostäder som har sålt på din marknad. Genom att studera siffrorna, är det möjligt för dig att ta fram en formel för hur mycket ett hem för försäljning är verkligen värt. Du kan också räkna ut hur länge ett hem har varit på marknaden och hur mycket det säljs för. Då ditt mål är att se vilka alternativ som finns för dig. Se hur mycket bostäder är prissatta för och hur mycket de egentligen kostar. Det är här din fastighetsmäklare ® kan verkligen hjälpa, eftersom de har ett snabbspår till all denna information och kan hjälpa dig att kritan siffrorna.

Var inte trevligt. Det spelar ingen roll om de människor du köper från står inför avskärmning eller har en sjuk katt eller hoppas att skicka sina barn till privata konstkurser. Du köper fastigheter och du spelar för att vinna. Fördelen ligger hos köparen idag – använd den! Du tjänar pengar när du köper en plats, inte när du säljer den. Det pris du betalar för det hus du väljer kommer att följa dig så länge du äger det, så spelar hårdför. Du behöver inte vara oförskämd, elak eller hänsynslös, du bara måste kräva ett rättvist pris för huset * baserat på marknaden *, inte på vad folk säljer betalt för det under 2005 när marknaden var som hetast.

När du har en deprimerad hemmamarknad, har du chansen att göra ett hem köp eller fastighetsinvesteringar som kommer att hålla och / eller placera pengar i fickan i många år framöver. Carpe diem – denna chans inte kommer att komma väldigt ofta och en mängd enheter, inklusive regeringen kämpar för att dra landet ur greppet av lågkonjunkturen. Hjälp dem och dig själv genom att lägga pengar i landet före lågkonjunkturen slutar och fastighetspriser svänga tillbaka upp!