urban legend – hyra är billigare än att äga “

I dagens ekonomi är det en gemensam strategi för att försöka hålla kostnaderna nere, minska kostnaderna, och “bara hänga på” medan saker rebound. Och, med ekonomiska påtryckningar driver hyrorna nere, kan det verka lockande att bara hyra ett tag och “spara lite pengar.”

I de flesta fall, dock, är detta verkligen en missuppfattning. Pengar betalas ut som hyra är helt enkelt pengar. Det är som att bränna pengar – bortsett från tak över huvudet för en annan månad, den enda person som drar nytta av dessa pengar är din hyresvärd. Å andra sidan, om du betalar att pengar som en inteckning betalning, inte bara är taket fortfarande över huvudet, men pengarna kan gå till jobbet för dig på flera sätt.

Till att börja med, är varje dollar av ränta på dina lån avdragsgilla. Typiskt, under de första fem åren av ditt nya inteckning, är * mest * av din betalning intresse, och därför är avdragsgill.

En annan stor skattelättnad är tillgänglig just nu. Om du skriver ditt kontrakt innan tidsfristen den 30 april 2010 kommer Uncle Sam ger dig en $ 8000 skattereduktion!

Plus, har du alltid möjlighet för framtida uppskattning. I genomsnitt flesta hem uppskattar 3% per år, ofta fördubbling (eller fler) värdet på din investering på sikt av din inteckning. Idag är de flesta villaägare tycker att deras bästa investering som gjorts under de senaste 20 åren är det hem de bor i. Och, med fastigheter för närvarande på historiskt låga nivåer, har potential för framtida uppskattning aldrig varit större.

Slutligen, bortsett från de ekonomiska fördelarna, har du den kraftfulla “Joy of Ownership.” Ditt hem är nu ditt slott – inte någon annans slott som du tillfälligt lever i. Du kan göra det ditt eget, måla väggarna, plocka ut din favorit matta, njut av din gourmet kök, plaska runt i din pool … du får bestämma hur du lever.

Idag är en bra tid att köpa ett hem, så börja äga och sluta kasta hyran bort. Kontakta oss idag så hjälper vi dig att hitta ditt slott!

Jamie Thompson och Thompson Group är specialiserade på Phoenix Fastigheter, Arizona området hjälper köpare att hitta sitt drömhus till ett bra pris. Vare sig du letar efter en förvaltningsfastighet, första bostad eller fritidshus, komma igång med vår fria anpassade MLS karta sökning idag!