agera som gamar nu att tjäna pengar på en förvaltningsfastighet i Florida

Utomeuropeiska egendom agenter och investerare bör agera snabbt om de vill tjäna pengar på Floridas rikedom av nödställda fastigheter på vrakpriser.

“Internationella köpare som sitter på sina händer kunde miste om köpet av en livstid om de inte agerar nu” Garrett Kenny, vd för Florida specialister CB Feltrim berättade OPP. Ekonomer i USA förutspår nu att de amerikanska huspriserna bottnar under våren innan den gradvis börjar stiga under 2012.

“Det finns massor av fantastiska erbjudanden som finns på Florida fastigheter just nu”, säger byrå boss Kenny. “Till exempel, är CB Feltrim säljer för närvarande en ett sovrum studio i Grenelefe golf utveckling för bara $ 28,900 (£ 18,254) och en fyra sovrum, tre badrum radhus i Regal Palms i Highland Reserve för $ 101,000 (£ 63,750).

“Men dessa priser inte kommer att vara för evigt som egendom är plötsligt börjar se mycket mer önskvärt i Florida. Alla grunderna för prishöjningar är på plats, låga räntor, bättre sysselsättningsmöjligheter och en blomstrande turist tack branschpraxis nya attraktioner öppna som trollkarlsvärlden World of Harry Potter, och Legoland beräknas vara klar senare i år, “Kenny tillägger.

“Under sommaren 2010 var det en 17,4% ökning av utländska besökare, med totala antalet besökare ökade med 0,6% till 18,9 miljoner euro för det tredje kvartalet.”

Den Feltrim chefen är övertygad om att de nya turistattraktioner kommer att driva upp hyra efterfrågan och, säger han “det finns betydligt färre nya till salu skyltar går upp än denna tid förra året.” Myndigheten räknar med att fastigheterna är tillgängliga för ungefär halva priset som de var 2005.