aldrig använda lediga platser när iscensätta ett hem

Vid utformningen av ett hem för att sälja snabbt, är ett av de fattigaste val du kan göra för att lämna något utrymme vakant. Medan en rörig eller dåligt utformade rum kan vara svårt att arbeta med, kommer ett ledigt rum erbjuder ungefär samma effekt. Den princip som home staging bygger är att man vill erbjuda ett utrymme som gör att köparen föreställa sig själva som bor där. När du har en tomt eller tomt rum, ger dig helt enkelt köparen inget att tänka.

Lediga platser är tomma och opersonliga. Även om du kanske tror att utrymmet skulle tillåta dem att föreställa allt de önskar, är sanningen den att du vill ge lite inspiration. Ett tomt vardagsrum med öppen spis kommer aldrig verkar lika välkomnande som ett rum med en mysig stol, en loveseat av en nyligen tänd eld, och en matta som drar ögat. Som ett hem stager, är ditt jobb att göra det bästa av varje utrymme. Samtidigt som den erbjuder minimal möbler är en stor del av att göra ett rum mer inbjudande, tomma utrymmen är säkert aldrig ditt mål.

Som en stager, vill du skapa en känslomässig reaktion i varje potentiell köpare. Walking in i ett tomt rum kan lämna en köpare med en överväldigande känsla av likgiltighet. Att ta sig tid att lägga till några möbler och anställa några neutrala men attraktiva tillbehör kan vara allt som behövs för att göra en betydande skillnad. Du behöver inte köpa möbler och tillbehör, många företag erbjuder möbler och tillbehör hyror, så att du kan använda de artiklar endast för ett öppet hus eller tills hemmet har sålt.

Alltid förstår att iscensätta varje rum i ett hem är en viktig del av att stänga en försäljning. Förklara detta för kunderna, och de kommer sannolikt att förstå. Om din klient att acceptera anbud på ett hem, förklarar att betala en liten avgift för att hyra möbler kraftigt kan öka mängden av dessa erbjudanden kommer ofta att vara tillräckligt för att vinna godkännande för idén. Ett hem som är väl inrett kan sälja för tusentals mer än samma byggnad när vakant.

Home staging kan vara ett mycket effektivt sätt att påskynda försäljningen av ett hem. Kostnaden för iscensättningen är väl värt förmånen, och fylla utrymmen är alltid avgörande. Om anställa möbler kommer att hjälpa din kunds hem sälja snabbare och samla ett bättre pris, är det verkligen i bästa intresse för alla parter att se till att varje rum är vackert och kostnadseffektivt iscensatta så snart du är redo att underhålla köpare och erbjudanden.