bygga ditt hus – göra och inte göra

Så du har beslutat att bygga ditt nya hem istället för att köpa en återförsäljning hem, men är inte säker på vad jag ska göra, eller var man ska börja. Det finns några tips att tänka på innan och under denna process för att säkerställa rätt hus byggs.

För det första bygger inte det dyraste huset för området. Att ha den största dyraste huset på blocket kan vara bra för ditt ego, men det gör huset betydligt svårare att sälja.

Det andra är att hålla i minnet att bygga för återförsäljning, inte bara för dig. Förr eller senare huset kommer måste säljas. En två sovrum 6 badrum hus kan vara bra för dig, men kommer att vara omöjligt att sälja.

Hitta den bästa entreprenören du har råd, och vara beredd på förseningar. Kvalitet räknas i hem byggnad, kolla med din lokala Better Business Bureau, och be om remisser. Kontrollera byggare remisser, och be din familj, vänner och nya grannar som byggde sina hem. Kontrollera dessa hem byggare ut för. Noggrant val av din byggare kan spara massor av pengar på vägen. Dessutom, kan förseningar, och troligen kommer att hända, varje underleverantör räknar de andra att få saker att hända i tid. En försening i utformningen, oavsett vad orsaken, dåligt väder, relaterade material, eller någon av de andra miljoner saker som kan gå fel, kommer att försena elektriker och rörmokare, och alla de andra stegen i att bygga huset. Planera för din faktiska inflyttning är upp till flera veckor sen.

När ditt nya hem byggs, kom ihåg att följa utvecklingen så ofta du kan. Håll ett öga på saker eftersom ett misstag är mycket enklare och billigare att fixa när det upptäcks tidigt. Om de lämnas för länge en okorrigerad misstag kan ta veckor eller månader att reparera, för att inte nämna hundratals eller tusentals extra dollar.

I alla faser av byggandet av ditt nya hus, titta på dina bygg utsläppsrätter. Till exempel, om ersättning för armaturer är $ 1000, och de som du plockar Totalt $ 3000, måste du komma med skillnaden. Detta kan bli dyrt mycket snabbt. Även små över körningar lägga upp snabbt när man tittar på lampor, golvbeläggning, fixturer bad, köksinredningar, vitvaror, och alla de andra små saker som behövs för att göra ditt hem redo att leva i.