det kinesiska inflytandet på kennewick fastighetsmarknaden i delstaten Washington – den verkliga historien

Under loppet av de senaste två åren otaliga amerikaner har gett upp och svurit att spekulera i fastigheter. Vem kan klandra dem? Det har varit en ekonomisk berg-och dalbana för många som har lämnat dem sprang spåren och i ekonomisk ruin. Så har den amerikanska drömmen att äntligen äga ett hem äntligen nått sitt slut?

den kinesiska drömmen

Som det visar sig, för övre medelklass kinesiska och det finns otaliga miljoner av dem äger en amerikansk hem är den ultimata drömmen. Inte bara någon hem heller men aa hem i staten Washington, som alltid har varit ett populärt resmål för kinesiska fastighetsinvesterare.

whats håller dem tillbaka?

Det var CNN som spotlighted detta upp kommande trend i en färsk rapport som utan tvekan kommer att ha en viss grad av effekt på Kennewick fastighetsmarknaden under de kommande åren. Det avslöjades i en början av februari nyhetsrapport om att det enda som håller dem tillbaka är den fortsatta nedgången i hemmet värden.

en långsammare nedgång i kennewick fastighetsmarknaden

Det kan förändras dock, på grund av de senaste siffrorna som kom tillgängliga som visar medianvärdet hem priset i Kennnewick fastighetsmarknaden minskade med endast 1,7% under de två första månaderna 2009. Ytterligare en annan faktor att beakta är att det bara finns 429 bostäder finns för närvarande för försäljning i Kennewick fastighetsmarknaden.

möjligheter till stora vinster

Allt detta har lämnat fastigheter analytiker klia sina huvuden och potentiella investerare redo att kasta sig på de första tecknen på en upp kryssa i försäljning i Kennewick fastighetsmarknaden. Som en analytiker uttryckte det, “nu är det dags att börja leta runt efter erbjudanden och att få din finansiering i syfte”.