fastighetsinvesteringar myter

Du kanske har hört talas om olika människor som gör miljoner på fastighetsinvesteringar. Denna sektor har gjort många människor rika och förmögna. Jag tror att en hel del av er kanske vill investera i denna sektor, men kan inte göra det. Det kan bero på att de antingen inte klart om det eller har vissa myter i deras sinnen. Syftet med denna artikel är att rensa ut sådana myter.

För det första, “Du kan inte göra mycket pengar i fastigheter om du inte har pengar”. Detta är förmodligen den största myten ute. Pengar hjälper, men du behöver inte hundratals dollar på ditt bankkonto för att investera i fastigheter. Försök att läsa böcker om detta ämne och forskning om det, för att bli framgångsrik i fastigheter.

Den näst vanligaste myten är, “Jag behöver bra kredit för att köpa hus”. God kredit hjälper, men du behöver inte det för att tjäna pengar i fastigheter. Lease / optioner, ägare-finansiering, vända fastigheter och andra kreativa tekniker kommer du att kunna köpa fastigheter utan kredit. Dessutom kan du alltid använda en partner som har god kredit.

En annan vanlig myt att människor har är, “Det tar för mycket tid att tjäna pengar i fastigheter”. Dess hur du tillbringar din tid, det gör all skillnad i vad du åstadkomma i livet. Fastigheter tar tid, men någon satsning eller investering, för den delen tar mycket mer tid att ge dig vinst jämfört med fastigheter. Dessutom är chansen att du kan göra nästan dubbel vinst i fastigheter, inom den tid.

Slutligen, “Real Estate är mycket riskabelt”. Nej, dess ‘inte! Fastigheter är en av de säkraste investeringar du kan köpa. Aktiemarknaden är utanför din kontroll. Besparingar, CD och penningmarknadsfonder kommer inte att ge er tillräckligt med avkastning för att tjäna pengar. Ju mer du vet om det, desto mindre riskabelt blir det!

Så, jag hoppas att denna artikel har kunnat rensa ut dina tvivel och myter. Alltid veta sanningen innan du hoppar till några slutsatser!