kvarhåller av några populära fastighetsbolag Indien

Tack vare den blomstrande fastighetsmarknaden, rollen av fastighetsbolag Indien har ökat i stor utsträckning. Tunnelbanan städer är översvämmade med trendsättande utvecklare, välrenommerade fastighetsmäklare, kända arkitekter, designers och sådant. Därför har det köp och försäljning av fastigheter ökade till stor del ger enorma intäkter. Följande är några detaljer av fastighetsbolag Indien som bidrog avsevärt till utvecklingen av sektorn.

populära fastighetsbolag india

DLF Building – DLF Building är kanske den största fastighetsbolag i Indien. Företaget grundades av Chaudhury Raghuvendra Singh år 1946. Till dags dato har företaget utvecklats cirka 22 stads kolonier och ca 3000 hektar integrerade township, DLF staden Gurgaon. För att lägga till krediter, har bolaget stora reserver av mark spridning som olika delar av Indien. I själva verket är det den enda indiska företaget att ha packats “Superbrand” ranking i konsumentens giltighet ranking.

Ambuja Realty Group – The Bengal Ambuja Housing Development är ett resultat av det gemensamma företaget mellan Ambuja bostads-och urbanforskning Infrastructure Company Limited och Västbengalen Housing Board. I sitt engagemang i fastighetsutveckling, innebär Ambuja ett utbud av märkesvaror företag som AHUICL, ARDL, AAHUIL och BAMDL. Kollat ??på den allmänna trenden, ingriper bolaget sin expertis i att utveckla bostäder till överkomligt pris byggt på en stark bas som tar dig nära naturen.

Magicbricks – Magicbricks är ett ledande fastighetsbolag plats i Indien. Denna webbplats erbjuder alla lösningar som rör fastigheter helt enkelt genom att klicka med musen. Man kan få information om alla indiska staden från Pune, Kolkata, Ranchi till Bangalore.

K Raheja Konstruktioner – För närvarande är företaget spelar en viktig roll i Indiens fastighetsmarknaden. Det anses vara en av de bästa tio byggföretag i Indien – “Best Bygg & Fastigheter Sector genomförande”. Raheja är främst verksamt i verkligheten verksamhet, detaljhandel outfits, hospitality sektorn.

För någon form av fastighetsaffären, fastighetsmäklare är till stor hjälp. Eftersom marknaden har stort utbud av Fastighetstyp alternativ, kan man bli förvirrad. Dessutom är den administrativa processen för äganderätten överlåts dränkt i pappersarbete. Hyr en fastighetsmäklare för att göra din uppgift fastighetsköp ett lätt jobb.