new york city kommersiella fastigheter – hitta din perfekta kontoret

Söka efter ett kontor är allt annat än lätt. Speciellt om du öppnar ett nytt kontor, så uppgiften blir mer komplicerad när du är på en begränsad budget, men du behöver en relativt rymliga kontor för dina anställda. Att få ett bra kontor är viktigt när man har kunder eller besökare som kommer för att ditt kontor kommer att skapa ett bra “första intryck” på dem.
Den största begränsningen som du möjligen kan möta är pengar. Du kanske har satt ögonen på en fastighet som passar alla dina krav, men priset är långt mer än vad du faktiskt har råd. Det kan vara tvärtom också, dvs du kan få en fastighet som är prisvärda men du inte får de specifikationer som du hade bett om.
Så hur kan du gå om processen? Kontakta fastighetsutvecklare, som har en hel del kunskap när det kommer till New York kommersiella fastigheter. Låt oss ta en titt på de grundläggande faktorerna som behövs när du installerar ett kontor:
* Plats – Platsen är den viktigaste faktorn. Platsen bör kunna nås via kollektivtrafiken så att det inte finns några svårigheter pendling för dina anställda eller kunder.
* Transporter – Det bör finnas ett bra transportsystem närheten.
* Rymliga och ren-Det ska kontoret inte trångt eller täppt. Naturligtvis betyder det inte att du ska köpa en hel byggnad, men en någorlunda stora kontor är nödvändigt. Städning vid alla tidpunkter är ett måste.
* Säkerhet – Området ska inte vara jolleseglare och förslappad tittar. Kontorsyta ett brott-fri zon är viktigt. När allt, vill du inte någon anställd eller kund att bli rånad, eller hur?
Det idealiska sättet att forskning New York kommersiella fastigheter är att gå online och kolla in de olika egenskaper som finns tillgängliga. www.stonehengenyc.com är en av de ledande aktörerna på marknaden. Besök deras hemsida för att kolla in de lukrativa egenskaper som de har radat upp för dig. Om du så önskar, kan du tala direkt till sin mäklare och sedan förhandla om affären. Skattesatserna är också ganska rimligt och kommer inte att bränna ett hål i fickan. Allt du behöver göra är att besöka webbplatsen, kolla in egenskaperna, välj den som du vill, och sedan boka ett besök. Om du är nöjd, då kan du gå vidare i enlighet med detta. Redo för ditt mycket eget kontor?