sälja din bostad snabbt i en köparens marknad

Du måste ta en mer aktiv roll i försäljningen av ditt hem. Med andra ord, inte beroende på mäklaren att göra jobbet åt dig. Helt ärligt, när ditt hem passerar det magiska 30 till 60 dagars märke på blocket, kan din fastighetsmäklare bryr sig mindre om det. De kommer att spendera mer av sin tid på de nyare listor och försöka få dem sålda. Det är precis den här verksamheten är. Det innebär att du måste börja visa utsikterna runt. Hej, vem vet ditt hus bättre än du?

En annan sak du kan göra är att se, när du inte visar huset som det är fläckfritt. Du måste göra ett gott intryck. Kom ihåg, detta är en köparens marknad, gillar det eller inte. Du är inte i maktposition här. Köparen är. Det innebär att du måste vara beredd att gå den extra milen för att få sin verksamhet. Det innebär att visa dem ett hus som du skulle vara stolt att visa president av Förenta staterna. Tror jag skojar? Lita på mig, som en marknadsförare, presentationen är allt.

Slutligen, måste du arbeta på din annons listor för ditt hem. Du måste göra dem mer attraktiva. Standarden lista som används för att arbeta tillbaka i dagarna av säljarna på marknaden kommer inte att klippa senap idag. Du måste verkligen fånga uppmärksamheten hos dina utsikter. Så den typiska “7 rum delad nivå … frågar $ 259.000, bla, bla, bla” inte kommer att få det gjort.

Nedan hittar du en recension som jag skrev om en bra bok med en helt ur lådan sättet att sälja ett hus i en köparens marknad. Jag skulle aldrig ha tänkt på denna taktik i en miljon år. Jag tycker det är geni och jag tror att du kommer att älska att läsa recensionen.

Var inte ett offer för denna ekonomi. Du kan få priset för ditt hus som du vill.