vill ha ett nytt hem tror det byggdes 6 veckor

Det finns en ny vurm som sveper över Australien, Albanien, Andorra, Angola, Argentina och andra länder längre ner i alfabetet. Den vurm jag talar om är en av prefabricerade stål kit hem. Jag vet, galen ISN, AOT det! Bostäder som kommer i kit! Detta är förmodligen det första du hörde Äôve av dem, men du, Äôve säkert sett dem innan (såvida du är en eremit). Dessa hem ser ut precis som alla andra. Så, du frågar, varför få en?
Kit hem är helt enkelt fantastisk. Trött på byggare? Nåväl, bygga den själv (en apa skulle kunna göra det). Det vann? T ens vara en logistisk mardröm som alla bitar du behöver komma på en gång vilket innebär att du don? T måste mope runt i en semi-byggda hem äta fuktig kex väntar på taket för att komma fram. Det finns pengar att spara också! Kit hem är mycket billigare än att köpa en gammal redan byggt second hand hem (tänker på, som betalar mer för något som, AOS gamla och har använts? Frankly fastighetsmarknaden är bakåt). Där, AOS mer! Den stålstomme som används är helt resistent mot destruktiva termiter och vita attacker myra. Sist men inte minst, de är helt brandsäkra, så du kan känna dig extra trygg i ditt nya hem.

En av de bästa sakerna med kit hem är att du kan designa hem precis som du vill att det ska vara med hjälp av datorprogram (den ultimata flexibiliteten!). Materialen kommer därefter kapas till exakta mätningar, packade upp och levereras till din valda plats. De gör det också mer frihet i dina byggplaner som stålstommar gör hemmet perfekt för sluttande block på grund av att stålet inte spricker eller varp, små olägenheter som tenderar att komma i vägen för bygget är utrotad.

De är också det snabbaste sättet att få din fot på stegpinnarna av fastigheten stege, som vi har nämnt att de är inte bara prisvärd, men också snabbt att bygga. Du kan antingen bygga ditt hem själv, eller få en hantverkare att göra det åt dig. Byggprocessen bör bara ta cirka 6 till 8 veckor (kanske mindre om du jobbar extra hårt!).

Så sammanfattningsvis, kit hem är snabbt och enkelt att bygga, utformad som du vill ha det, resistent mot termiter och vita attacker myra, helt brandfarlig, långvarig och lätt på ögat. Varför, du, AOD vara en idiot att inte vill ha en!