värmegolv för mervärde

Inför den nuvarande ekonomiska nedgången, är många husägare väljer att förbättra sina levnadsvillkor genom att renovera istället för att flytta hem. Istället för att göra billiga och snabba uppdateringar för en snabb försäljning husägare ser nu att investera i en kvalitet renovering som kommer att lägga till verkligt värde på sina fastigheter. Detta är i själva verket en utmärkt tid att installera ett lyxigt och slitstarkt klinkergolv. En nackdel med klinkergolv är hur kallt de kan få på vintern, en källa till oro för många husägare. Detta problem kan lätt fixas genom att lägga elektrisk golvvärme i kombination med kakel. Till en bricka återförsäljare eller plattsättare, kommer detta att vara den enskilt mest värdefulla rekommendation de kan göra till sina kunder. Inte bara fungera som en lösning för den omedelbara frågan till hands, erbjuder det också många andra fördelar.

Estetisk fördel: Rymden är alltid en premie och någon möjlighet att minimera röran är dyrbar. Friheten att ordna befintliga möbler, för att öka användningen av tillgängligt utrymme, att vara kreativ utan hinder från obstruktiva radiatorer, är ett kraftfullt incitament för många husägare.

Ökad värmeeffekten: Elektrisk strålningsvärme ger mer än bara värme – det ger en mer effektiv form av uppvärmning. Eftersom den vertikala skiktningen av golvvärme conformsto de naturliga böjelser av människokroppen mot varma fötter och huvudet kallt, gör det mer behaglig värme än konventionella radiatorer.

Problemfri specifikation och installation: En av de största aspekterna av strålande golvvärme måste vara dess installation, och i sin tur specifikation enkelhet. Det fungerar med både trä och betong floorbases och är därför lämplig för perioden egenskaper och nya egenskaper. Plus att det inte höjer golvhöjd – en avgörande fråga i många ombyggnadsprojekt.

Sinnesro: En gång installerat, varken återförsäljare, installatör eller husägare behöver oroa framtida service eftersom det inte finns några rör att blöda eller rengöra. Skulle några problem uppstår den uppsjö av garantier, däribland populära livslängd garanterar tillgängliga, ger en snuttefilt.