Delhi fastigheter veta Jhandewalan

Från företagens hus till närboende, anser alla att tillhandahållandet av tunnelbanan har väckt Jhandewalan fastigheter i rampljuset. En annan orsak till ökningen av denna del av Delhi har varit den senaste MCD tätning kör över staden. Den tätande enhet lett till nedläggning av många olagliga kontorslokaler som tvingade boende att rusa till rättsliga byggnader såsom Videocon Tower.

När det gäller underhållning är oroad finns det inga filmen hallar i Jhandewalan. Filmen hall i Paharganj tillgodoser behovet av Jhandewalan och nästan all underhållning och detaljhandel behoven i det område uppfylls av Paharganj, Patel Nagar och Karol Bagh.

Jhandewalan main

Kommer upp i Videocon Towers i Jhandewalan-Delhi har varit den enskilt största faktorn i utvecklingen av området. Tidigare till Videocon Towers fanns det bara 2-3 butiker i området och det mesta av utrymmet upptogs av kåkar runt.

Efter införandet av tornet stora företag, trädde fler antal människor på marknaden, och en effekt var där i form av stigande fastighetsvärden. Detta kontor komplex som har blivit ett landmärke i sig har många kontor inom det. Men motstridiga åsikter är också det över denna utveckling och en del människor tror att komplexet inte har varit mycket viktig för bilden makeover för området som helhet.

Bostäder inrättas

Den Jhandewalan huvud eller fabriksområdet har bostadshus från A till F, men det finns inga boende i fabriksområdet. I förlängningen området, det finns hus på 1: a och 2: a våningen. Värdena för tomterna är i samklang med skivor. en lakh per kvm m.

Videocon Towers har gynnat den kommersiella fastighetsmarknaden i ett fantastiskt sätt och priserna har nästan fördubblats sedan 1999, det året bildades. Men, det finns ingen efterfrågan på bostäder tomter i området i dagsläget trots de kommersiella fastighetsvärdena ökar dag för dag. Med detta skulle det inte vara lönsamt att köpa en bostads tomt, säger experterna.