devalvera fastigheter bankens spelet

Vid det här laget vet alla hur marknaden för fastigheter fungerar, vissa får behålla sina hem och en del förlorar dem. Bankerna dra en hel del, de gör en enorm vinst!

Ett system utvecklades på 1990-talet känd som guldgruva för ägarna. Detta system uppmuntrade grunden människor att spendera sina pengar för något de ville, vissa förbättringar i ditt hem, en ny bil, eller något annat du vill göra! Bankerna utvärderat värdet av ägarens hus och ökat mängden lån på dem med 125%. Vad gjorde resultatet till? Inga besparingar och nu är de i stor skuld! Det ansågs vara mycket fördelaktigt att ta ut pengar från hemmet men senare alla de som gjorde var i förlust! Med detta system att lura folk bankerna tjänat en stor summa!
Naturligtvis bankerna var det att tjäna pengar, samtidigt, har ägarna inte undersöka det faktum att bankerna ta ut en stor avgift. De kunde bara se pengar och utgifter. Bankerna luras säkert alla människor!

När priserna på fastigheter gick upp, var ett annat system introducerades, folk köpte hem och erbjöd dem till folk att hyra. Detta är ett smart drag! Plus en förmån för alla de människor som inte hade råd sitt eget hem, kan de hyr lätt och leva där. Eftersom du får månadsinkomst från dina hyresgäster, du får hjälp att betala för lånet av ditt hus. Dock var det enda problemet här är att deras investering för deras hem var mycket stort, och de hade använt upp lån från sitt eget hus. Bankerna, gjorde en annan smart drag att göra vinst. Det gav dem en andra inteckning, vilket inkluderade en avgift och även förskottsbetalning plus en straffavgift. Även om du är på lån eller ett topplån kan du fortfarande köpa ett litet hus och erbjuda att hyra också. Tiden gick och värdet av fastigheter gick ned. Alla dessa människor förlorade sina hem, däribland husen de bor i. Men de enda som vinner var bankerna!

På grund av dessa system människor förlorade alla pengar de hade, de hade inte några besparingar heller! Deras hus var avskärmad av banken. Nu bankerna kan göra vad de vill med husen, om de önskar att de kan sälja den till ett mycket billigt pris. Om de gör det, då värdet av de övriga husen kommer också att minska, banken kommer inte att påverkas av denna försäljning, men ägaren kommer definitivt!
När folket och landet drabbades av krisen, stoppade regeringen ut bankerna!