Jaco Beach regnskog

När de flesta människor tänker på Jaco Beach de bild vackra stränder, surfing, fiske och om på den varma sanden. Du är fantasi kan vara korrekt, men många inser inte att Jaco Beach har också en regnskog. Jaco Beach regnskog är inte bara vacker utan bara en kort resa från strandlinjen. Regnskogen om full av flora och fauna som är för vacker för att beskriva. Det finns naturliga spår att utforska som är täckta med överhängande flora att njuta. Hängande träbroar är byggda för att hjälpa dig att utforska regnskogen.

Hittade i Jaco Beach regnskogen nationalpark är hundratals arter av fåglar och djur. Turister och bofasta kan njuta av de många vandringsleder som går genom denna fantastiska regnskogen. Djupt inne i djungeln hittar du fantastiska vattenfall och djupa dammar. Det finns andlös utsikt över Stilla havet, byar kustlinje och den ständiga förändringen av flora och fauna beroende på säsong. Att klättra till toppen av vattenfallen i Jaco Beach regnskogen, många rida häst genom banorna regnskogen. Besökare njuta av de många tukaner och papegojor som kan ses runt vattenfallen.

Den Jaco Beach regnskog har en året runt regnigt klimat och har många åar, floder och dammar bland det gröna oas. Många växter fyller regnskogen såsom ormbunkar, palmer, kärr, vatten hyacint och flytande växter bland vattnet. I Jaco Beach regnskogen hittar du också flera arter av apor, krokodiler och många arter av färgglada fåglar. Om du väljer att ta en av de många Jaco Beach Tours regnskogen kan du njuta av en baldakin turné som tar dig 1000 meter upp i luften för att visa detta tropiska paradis från högt ovanför. Det finns även en Robinson Crusoe stil trädkoja att njuta när du besöker regnskogen.

Medan stoppa by Jaco Beach regnskog, ta en omväg och njut Tortugaön. Du kan koppla av och njuta av dig själv bland en kryssning genom Mexikanska Nicoya. Denna kryssning stannar på stranden av Tortuga Island där du hittar en sköldpadda livsmiljö och mer.