surfa fastigheter-surfing stränder heta egendom i Baja

Surfa Semester Surf fastigheter i Baja är en mycket lönsam investering alternativ för dem som regelbundet surfar eller som har tagit upp det som ett yrke. Riding den otämjda vågorna från Stilla havet kan vara en spännande upplevelse. Det finns ingen brist på stränder i Baja halvön erbjuder olika utmaning nivåer till surfare.

Att köpa en surf fastigheter kan vara en riskabel affär för en utlänning som den mexikanska slappa förbjuder direkt ägande av mark på den mexikanska kusten. Men hundratals surfare köper acre till två tunnland partier på havet längs kusten genom att sätta upp en falsk front, med hjälp av en lokal mexikansk som är enkla och sälja den förvärvade “legaliseras” mark genom en “trust” eller “fiske kooperativ” till deras utlänning vän. Bland de tio bästa surfställen i världen, har tomter i Scorpion Bay nästan helt såld. Genom mexikansk lag när Mexicano erhåller titeln han lagligen kan sälja mark till en utlänning, utnyttjar en mexikansk bank förtroende. Mexikanska egendom truster, oavsett surfa fastigheter eller en strand hem, för utlänningar ger alla fördelarna med ägandet.

Beach hem i Baja bara en dröm bort

Att köpa en strand hem i Baja är prisvärda och det kommer med många andra fördelar, för att inte nämna de unika hälsofördelar av färska livsmedel och underbara klimat. Levnadsstandarden är mindre än den kosmopolitiska städer, och många amerikaner kommer över gränsen till Mexiko för medicinsk behandling. Det finns unika vattensporter som surfing, snorkling och dykning som kan tas upp professionellt. En Baja Beach egendom kan också hyras ut till en hyra, genom vilken vissa kostnader för underhåll och initial input kommer att täckas till den tid att leva i den anländer. Att köpa en strand fastighet med ett öga för ytterligare upptrappning och utveckling är definitivt bättre än att betala hyror år efter år för semester. En semester strand hem skär definitivt budgeten bördan och ger en smidig semester i sitt eget hem.

Baja Beach fastigheter kan vara en investering för pensionering, eller efter ett andra hem. Huruvida stranden hem är köpt med syftet med en semester får tillsammans eller att leva i senare år – en sak är säker – priserna på Baja stranden fastigheter är på väg upp. Så ta den drömmen huset medan det fortfarande är inom räckhåll!