boka en lägenhet på Amrapali hjärta slå staden Noida-nybyggda fastigheten vid sektor 107 Noida

Amrapali Heart Beat City är en ny bostadsfastighet till salu i Noida, som utvecklas av en av de ledande utvecklarna av egendom i Noida och Delhi NCR – The Amrapali Group.

Amrapali Heart Beat stad skulle erbjuda bostäder alternativ i form av 2, 3 och 4 lägenheter BHK till salu i Noida. Dessa lyxigt byggt upp lägenheter kommer att vara till försäljning till ett pris band som sträcker sig mellan 39 lakhs och 1 crore. Vi på Unicon Property ge dig ett utmärkt tillfälle att äga en lägenhet på Heart Beat City, som också till noll-mäkleri.

Amrapali Heart Beat City är bekvämt beläget vid Sektor 107 i Noida, ett perfekt läge eftersom det ligger nära till alla intressanta affärer, kommersiella såväl som fritids intresse i Noida, medan samtidigt erbjuder en lugn och holistisk livsstil från buller och förorening av den huvudsakliga staden.

Belägen på en high end plats, Amrapali Heart Beat Stad delar kvarter med orörda bostäder fastigheter såsom Lotus Boulevard, Lotus 300 och Lotus Panache, som alla är premium projekt lanseras av 3C Company.

Amrapali Heart Beat City är en mycket lyxig bostadsfastighet till salu i Noida, som ger alla som funderar på att investera i fastigheter i Noida.

Unicon fastigheten ger dig en fantastisk chans att köpa en lägenhet i en av de mest eftertraktade fastigheter i Noida, den Amrapali Heart Beat City. Uppbackad av en byggmästare med trovärdighet som för Amrapali är Heart Beat Stad säkert att vara en mycket framgångsrik bostadsfastighet till salu i Noida. Så skynda och boka en lägenhet på heartbeat staden som projektet förväntas säljas ut ganska snart.