breckenridge livsstil

När de flesta människor tänker på Breckenridge de förmodligen föreställa sig långa vindlande skidspår med ren snö täcke över bergen som omger staden. Det är inte alltför långt från sanningen. Breckenridge är en av detta landets främsta skidorter och definitivt en av de mest unika. Påminner om en liten europeisk bergsby Breckenridge är verkligen en underbar plats att leva året runt.

Under sommarmånaderna, är Breckenridge förvandlas till en lummig lekplats där fritids möjligheter är obegränsade. Ligga i Summit County, har denna unika stad ett fantastiskt utbud av vildmark att utforska. Mycket av Summit County består till stor del av en naturlig skog som anger tonen för hela länet. Breckenridge är verkligen ett område som är perfekt för människor som njuter av naturen oavsett vilken årstid det är. På vintern Breckenridge är världsberömt för skidåkning och snowboardåkning tillhandahålls av en av Amerikas mest kända skidorter. Medan vintersport i Breckenridge är fantastiska, kommer området verkligen till sin rätt på sommaren. Under mässan månader bergsstaden blir en nexus av äventyr med kajakpaddling, mountainbike, vandring, bergsklättring, forsränning och världsklass golf alla ger unika och utmanande friluftsliv alternativ.

Som man kan förvänta sig, det finns några ganska fantastiska hem i Summit County. Den mest populära av bostäder i ett sådant område är alltid den “ski in & ut” bostäder ligger direkt på berget. Men det finns bostäder som passar alla smaker i Breckenridge. Vare sig du letar efter en bergstopp stuga eller lägenhet, eller något mer tillbakadragen och tyst, kommer du att bli imponerad av de alternativ som detta område har att erbjuda.