genomförbarhetsstudier

Förstudier är en kombination av en marknadsundersökning och finansiell analys för att avgöra om det är ekonomiskt möjligt att utveckla en föreslagen fastighet. De är också för att utvärdera möjligheten att renovera eller uppgradera en befintlig fastighet. Förstudier avgöra om en fastighet är ekonomiskt genomförbart och om dess fullständiga och stabiliserade värde är lika med eller överstiger (1) de totala kostnaderna för att bygga den, (2) företagande vinst och (3) en rimlig avkastning på investerat kapital för att utveckla egendom.

Nedan följer en sammanfattning av stegen i att utföra en förstudie:

Utveckla omfattningen av arbetet med kunden;

Samla data (hyra jämförelseuppgifter, fastigheter under uppförande, föreslås fastigheter, marknaden beläggningsgrad och absorption, delmarknad beläggning och absorption och data för ekonomiska drivkrafter som påverkar framtida välstånd för fastighetsmarknaden), och

Analysera data för att utarbeta yttranden marknadshyra, stabiliserad beläggning och tid sannolikt krävs för den föreslagna fastigheten för att nå stabiliserad beläggning.

De flesta marknadsundersökningar fokusera på intäkterna delen av en resultaträkning. De tar inte rörelsekostnader eller värdet av fastigheten vid stabiliserad beläggning. En förstudie behandlar de faktorer i en marknadsundersökning och även behandlar rörelsekostnader och värdet som stabila. Förstudier itu även om den angivna marknadsvärdet är tillräcklig för den egenskapen att vara ekonomiskt genomförbart.

En förstudie innebär två områden där kryddat bedömning är nödvändiga: 1) dom avseende marknadshyra, beläggning och absorption och 2) dom avseende på företagarandan vinst och avkastning för equity nödvändigt att göra en fastighet ekonomiskt genomförbart.

Leverans i tid, snabb leverans, bedömningar kvalitet och rimliga priser är hörnstenarna i O’Connor bedömning praktiken. Vi förstår vad kunderna söker och har utvecklat våra metoder för att möta dessa behov.

Ärlighet ingår möta deadlines som betjänar det bästa för kunden och okomplicerad värderingar. O’Connor värderingsmän arbetar flitigt med att konsekvent uppvisar dessa egenskaper.