hur man hittar avskärmad egenskaper till salu

Om du inte är en expert på fastighetsmarknaden, då du inte kan göra en bra affär ur ett utestängd hem du kom över och köpa slumpmässigt. Det tar en erfaren köpare att veta vilka bostäder kommer att vara rätt för dem, oavsett om det värdet är överskattad, och vad man ska göra om vandaliserade hem. Så här är några av de “säkrare” resurser för att vända sig till när du vill söka avskärmad egendom.

fastigheter återförsäljare
Vissa agenter specialiserade på utmätningar. De är ofta noterade på internet, och deras hemsida ger dig en lista över avskärmad egenskaper du kan köpa.

Auktioner
Inte ett bra alternativ om du inte kan hålla huvudet kallt och inte ge upprörande belopp för ett hem att bjuda över en annan part. Auktioner kan ge dig en bra affär, men chanserna är inte riktigt så bra.

kör omkring
Detta är lite av en smärta, men om du inte har något emot lite extra på gas räkningar, sedan försöka utforska en bra stadsdel där du vill köpa fastigheten. Men denna typ av sökning inte alltid få dig de bästa resultaten.

banker
Fastigheter köpte från banker är den säkraste. Större reparationer har redan gjorts, och pappersarbetet är klar. Om du inte kan personligen träffa dem, besök deras hemsida för att se vilka egenskaper listas där.

online-listor

Många webbplatser har listor över avskärmad egenskaper. Du kan gå igenom dem för att hitta utmätningar i ett område i ditt val.

köp från tidigare ägare
Detta kan vara lite knepigt. Många bostäder runt om i landet är just nu i pre-avskärmning skede. Ägaren skulle förmodligen sälja om säker på en bra pris. Dessutom kan du få incitament såsom inga avbetalningar på hemmet.

Köpa utmätningar kan vara tufft om du inte kan söka avskärmad egendom. Det är därför med alla medel att söka avskärmad egendom är det bästa alternativet. Internet har bara gjort jobbet lättare, men personligen träffa bank myndigheter och fastighetsmäklare har sina fördelar också.