användbar information för att sälja ditt hus

Hem sälja tips finns överallt – några föreslår saker du kanske aldrig tänkt på, vissa är allmänna, du är sannolikt att hitta överallt. Men bara för att de är vanligt betyder inte att vi ska sluta göra dem. Här är några hem sälja tips av vår egen:

· När du lägger ut din annons, aldrig använda orden “be” eller “förhandlingsbart” med ditt försäljningspris. Detta kommer bara att göra det verka som om du är osäker på värdet av ditt hem. Varför bry prissättningen i första hand om ytterligare förhandlingar kommer sannolikt att förändra det ändå?

· När du förbereder ditt hus, försök att se det ur köparens synvinkel. Skulle du vilja köpa ett hus som ditt eget?

· Om du inte är säker på att du är redo att anta utmaningen, hyra en bra agent och advokat för att göra hemmet försäljning för dig. Det kan kosta mer, men det kan spara dig en hel del smärta.

· Kontrollera att du har en full Multiple täckning Listing Service – detta är en kraftfull tips att komma ihåg. Multiple Listing Service är den starkaste försäljningsargument verktyg för ditt hem. Vissa människor skulle inte ens råda dig att kontrollera eventuella erbjudanden innan du ser dig hem på MLS!

· Hem visningar genom ett öppet hus är en bra idé, särskilt om du bor i en liten stad.

· Att få ditt skräp ur vägen inte bara kommer att förbättra hemmet visningar, men också gör det lättare för dig att packa dina saker

· Avsluta oavsett nybyggnation du ansöker med ditt hus. Inga köpare skulle vilja avsluta vad säljaren slutade!

· Vid förhandlingar med köparen, kasta ditt dåliga humör borta. Det är svårt att diskutera priset när du fortfarande upprörd om köparens planer på att skära ner trädet du älskar. Upprätthålla en interaktiv diskussion och bygga upp förtroende. Även om budet inte träna, hålla upp ett gott intryck.

· Låt inte köparnas anbud gunga dig – rådgöra med din advokat om det erbjudna priset. Vanligtvis finns det en period av tre dagar för dig att acceptera eller avvisa ett erbjudande. Också vara beredd för hem inspektioner, som vanligen detta händer under detta skede av hemmet försäljningsprocessen.

Som jag sade i början av artikeln: hem sälja tips är oändliga, när du börjar leta efter dem. Välj bara de tips som bäst skulle passa dina behov och kapacitet. Och om du fortfarande inte har hittat en, är chansen att du hittar det snart.